Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie co

jak myslicie, co powoduje ze ktos jest sam? bez partnera / partnerki

Polecane posty

Gość 55777
fajny temat, a znikł

Gość zgubiłam okulary...różowe
a szkoda

Gość taka sama
Obserwacja----->

Gość very
a ja myslę inaczej.... po pierwsze nie ma ludzi lepszych i gorszych, ludzie sa różni, a w tej różności chodzi o to by swój trafił na swego. wiek, charakter, nadwaga, celulitis, brzuchol od piwska, to wszystko nie ma znaczenia...

Gość very
szpica operacji inwazyjnej------>wsadź se swoją szpice we własny zadek :-D

Gość szpica operacji inwazyjnej
""wsadź se swoją szpice we własny zadek"" W twój z całą pewnością tej szpicy nie ulokuję. Higiena przede wszystkim. I co to znaczy, że nie ma ludzi lepszych i gorszych. Toż to brednia kompletna. Nihilizm. Tobie już dziękujemy, osobniku "very".

Gość very
obawiam się ,ze używasz słów , których znaczenia nie znasz. Miłość nie dzieli ludzi na lepszych i gorszych, myślę,ze mówisz raczej o interesie jaki mężczyzna może załatwić z kobietą lub odwrotnie. A to jest zaprzeczniem miłości, nie ma z nią nic wspólnego...

Gość w gorke

Gość umbryjka
by los sprzyja w milosci trzeba starac sie byc jak najbardziej otwartym do ludzi i szukac przyjazni w ludziach. Wymowka: jestem niesmaly nic nie da. Trzeba sie przemoc. Ty sie tlumaczysz jestem niesmialy/a, zamykasz sie w sobie a ktos inny mowi ale gbur i szuka towarzystwa wsrod osob bardziej towarzyskich.

Bzdura jest stwierdzenie, ze tylko atrakcyjne dziewczyny maja facetow (w tym atrakcyjnych facetow). Przeciez kazdemu podoba sie cos innego. Intelektualista nie spojrzy na panienke z solarium i z tipsami, a miesniakowi nie bedzie sie podobala dziewczyna hipiska. Poza tym moze do pewnego wieku (lub w pewnych kregach) zwraca sie uwage przede wszystkim na wyglad, ale z czasem czlowiek teoretycznie powinien zmadrzec i niektorym sie to przytrafia ;) Zgadzam sie z pania domu, ze zwiazek oparty tylko na atrakcyjnosci nie przetrzyma proby czasu, chocby przez sam fakt, ze atrakcyjnosc fizyczna jest jedna z najmniej trwalych rzeczy na ziemi. Jakos widuje czesto pary, w ktorych fajny facet ma obok siebie przecietna dziewczyne i dziwic to moze tylko takie osoby, dla ktorych tak wielkie znaczenie ma wyglad :O szpica operacji inwazyjnej - ile Ty masz lat? 15? 18? Aha, a powodzenie kobiety zalezy bardziej od umiejetnosci uwodzenia, flirtowania i posiadania wdzieku niz wygladaniu jak modelka z zurnalu.

Gość w góręcję

Gość bingooo
Czasami ludzie są sami, bo mają nieprzystające do siebie wyobrazenie swojego potencjalnego partnera. Znam faceta (lat 37), który wyglada FATALNIE, dziwnie się śmieje, ma okropne uzębienie a szuka dziewczyny tylko pośród tych urodziwych. Porażka!

Gość nfger
własnie sie dowiedziałem ,ze nie mam dziewczyny bo myśle o sobie i mam duże wymagania .Wszystkie odrzucam nawet ich nie znając.Fajnie

Gość w górę babeczki