Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytannn

CZMP- w Łodzi- opinie o lekarzach i poloznych!!

Polecane posty

Gość pytannn

jakie macie doswiadczenia w tym szpitalu!!!

Ja rodziłam tam w kwietniu tego roku i jestem w miarę zadowolona. Pojechałam do szpitala jak okazało się, że odeszły mi zielone wody. Na izbie przyjęć się nie cackali i nie byli zbyt wylewni, ale nie było źle. Na porodówce od razu sięmną zajęli. Była jedna opryskliwa położna, ale na szczęście zanim poczułam skurcze parte przyszła nowa zmiana i zajęła się mną przesympatyczna położna. Najbardziej jestem zadowolona z tego, że dają tam bezpłatnie zzo i że mąż mógł być przy mnie cały czas, choć byliśmy na sali ogólnej, bo ta do porodów rodzinnych była zajęta. Potem na oddziale też nie było najgorzej. Tyle tylko, że ja urodziłam o 20.17 a na oddział przewieźli mnie coś koło 23. Nikt mi nie pokazał jak karmić i przewijać dziecko. Dopiero rano przyszła położna i zapytała czy mi dziecko przewinąć, a do tej pory przewinęłam małą już ze dwa razy. Na szczęście chodziłam do szkoły rodzenia i ogólnie miałam pojęcie jak się dzieckiem zająć. Potem jak miałam mało pokarmu i poprosiłam połóżną żeby sprawdziła, czy ja dobrze dziecko przystawiam, to od razu chciała mi dać butelkę, żebym dokarmiała i się o to z nią ścięłam. Nie dałam i karmię piersią do tej pory a mała ma prawie 7 m-cy. Ogólnie oceniam pozytywnie. Jak chcesz o cośzapytać to pisz na maila (kikosia@tlen.pl) lub gg (4456750)

Gość chyba Rydygiera
a nie rydrigiera

a co sądzicie o Madurowiczu? ktoś rodził? macie zdanie o lekarzach, ja miałam tam zabieg łyżeczkowania po poronoieniu i musze przyznać że opieka wspaniała!

ja to mysle ze nie mozna tak jednoznacznie powiedziec o szpitalach i opiece czy jest dobra czy zła wszystko zalezy od tego na kogo sie trafi lepiej jak rodzimy w szpitalu gdzie pracuje nasz lekarz prowadzacy to duzy plus ,jedna trafi zle druga dobrze tak to juz jest