Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CaMi

Czy wzruszacie sie na romantycznych scenach...?

Polecane posty

Gość CaMi

Czy wzruszacie sie na romantycznych filmach...?Mimo tego, ze jestescie w bardzo dobrych zwiazkach??a nadal marzy Wam sie cos innego?nieuchwytnego??Jak to jest u Was?

Gość lea_i
wzuszma sie jak widze łzy, cieprienie, albo piekny heroiczny czyn np jak ktos wierzy w swa milosc i mimo, ze ojciec sprzedal ja do burdelu, on ja kocha i ja szuka;) i wiele innych:)

Gość kasianeczka
ja zawsze...tego brakuje mi u mojego chlopaka:( takiej własnie romantyczności, spontaniczności:( uwielbiam oglądac magdę m... w sumie tylko dla tyh romantycznych scen;) ostatnia scena,ostatniego odcinka pierwszej serii była cuuuudna;)

Gość CaMi
Zauważylam ostatnio, ze mnie takie sceny "biorą" i sie zastanawiam, czy to nie znak, ze w zwiazku cos jest nie tak, jak powinno? A moze po prostu żal troche, ze juz nie bedzie takich chwil- zastanawiania sie , czy on wezmie mnie za ręke , czy nie;smaku pierwszego pocałunku, drżących rąk przy rozpinianiu jego koszuli ;) piorunujących oświadczyn itp...

Gość pipafcia
ja sie wzruszam nawet na reklamach. szczegolnie ta z zabawkami i onkem dachowym byla perfidna. ale to raczej przed @. :)