Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 26

Czy któraś z Was nie chce dziecka?

Polecane posty

Gość kobieta 26

Zmieniam tytuł.Czy sa takie kobiety?Nie twierdzę od razu czy są gorsze czy lepsze.Chciałabym znać ich zdanie na ten temat. Pozdrawiam

Gość było miliard takich topików
poszukaj sobie w wyszukiwarce

Gość kobieta 26
przepraszam,niestety cięzko jest znalezc własnie taki temat,więc podciągnę.

Gość Dominikakrajewska
ja nie chcialam kiedys ale teraz chce. potwornie boje sie ciazy i porodu i najchetniej chcialabym miec dziecko bez tego, ale oczywiscie wlasne. wiec skoro to niemozliwe to jakos musze uporac sie ze "skutkami ubocznymi" a czy ty autorko nie chcesz dziecka?

Gość dla mnie to by była
tragedia....zajśc w ciażę. Nie chce mieć dzieci.Nigdy i z nikim

Gość kobieta 26
do Dominikakrajewska sklamalabym gdybym napisala ze teraz chce,ale jak patrze na kobiety w ciazy,co musza robic,ile zniesc,potem porod,a ja sie boje jak widze strzykawke,to chyba nic z tego.boje sie zmiany ciala (choc nie jest ono idealne).a najgorsze jest to,ze mam 26 lat i nie zanosi sie (tak mysle) zebym w przeciagu najblizszych 2-3 lat chciala miec dziecko :( boje sie bynajmniej stwierdzenia ze nie chce miec wcale.

do założycielki tematu, tu chyba ciężko CI będzie znaleźć takie osoby bo to forum dotyczy ciąży i wychowania dzieci więc tu w większości przypadków są kobiety które chcą mieć dzieci....jeżeli chodzi o mnie to długo się wachałam a teraz bardzo chce mieć dziecko.

hihihi moja koleżanka tak się bała pobierania krwi, że zawsze mdlała i w sumie do aktualizacji książeczki zdrowia zawsze za nią krew oddawała koleżanka, a ma teraz 4 dzieci....

Gość Dominikakrajewska
nie zgodze sie ze na forum o ciazy nie znajdzie sie osoby, ktora nie chce dziecka... ja dlugo bylam negatywnie nastawiona to ciazy i dlatego na to forum weszlam

Gość asiol
jak miałam 26 lat to nie chciałam a jak miałam 28 to mi się odkręciło :)

Gość kobieta 26
no to mam nadzieje,ze mi sie odkreci,bo jak na razie :((( nie wierze,ze sa tu same kobiety pragnace dziecka.