Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WarkaStrongg

Doswiadczenia z operacji plastycznej nosa. Dla tych ktorzy sa po..

Polecane posty

Gość WarkaStrongg

Chodzi mi to po glowie od paru lat, teraz mam w koncu szanse (kase) na to zeby zrobic to. Jak to wyglada? Blizny, bol? Piszcie prosze..zebym wiedziala w co sie pakuje.

Skoro tak ciezko Ci bylo zebrac pieniazki na ten zabieg, to wybierz sobie dobrego lekarza, takiego, na ktorego nie ma skarg. UNIKAJ JAK OGNIA MODEL - MEDu w Warszawie, chyba, ze chcesz potem prawowac sie z nimi o zwrot kosztow operacji plus odszkodowania za straty fizyczne (okaleczenie) i moralne. Mialam tam operacje brzucha, o czym przeczytasz pod wieloma haslami (\"MODEL - MED w Warszawie\", \"List do pani M.MODZELEWSKIEJ z MODEL - MED\" itd.)

Gość Zajrzyj na........
Forum beauty w polsce,lub inne fora, tam ta wariatka anna6 już nie pisze bo ją wywalili, a jak jej zaproponowałam żeby odwiedziła forum to udała że nie do niej. A gdyby tak naprawdę jej zależało na obsmarowaniu Jethona to by tam zajrzała, tylko że tam juz dawno została usunięta.

Gość tuż po operacji
ja właśnie jestem dwa dni po operacji nosa. miałam krzywy, duży i garbaty nos. Czyli wszystko co najgorsze mogło się przytrafić. Pan dr powiedział, że operacja sie udała. Ja efekty zobaczę za kilka dni, bo na razie mam założony opatrunek gipsowy. Na pewno nie będę miała żadnych blizn, bo cięcia były robione wewnątrz nosa. Bólu, o dziwo, nie ma. Mam uczucie jakbym miała mega katar. Nie moge oddychać przez nos, bo w środku są tampony. Jeśli efekt będzie zadowalający to powiem, że WARTO!!! Operację miałam u dr Piotra Skupina w Poznaniu. Z tego co wiem, jest najlepszy w robieniu nosów.

Gość Trzymam kciuki za nos
Napewno będzie oki :-) Widziałam prace dr Skupina i wiem ze potrafi zrobić naprawdę ładne nosy.

Gość pan skupin
potrafi zrobic ladny nos ,ale tez potrafi spartaczyc .Kilku dziewczynom z forum beauty spartaczyl.Dlatego nie pisz ,ze jest najlepszy ,raz mu sie udaje a innym razem nie.Za poprawke kaze sobie doplacac !!

Gość tuż po operacji
jestem stałą czytelniczką forum beauty, nie znalazłam tam żadnej osoby, która byłaby niezadowolona z nosa od dr Skupina.

Gość dokaldnie
Tez uczeszczam na beauty i nie poznałam kogos kto by miał spartaczony nos przez skupina.

Gość ankakk
mi spartaczyl cycki!

Gość Achaja
Jestem po dwoch operacjach nosa. Pierwsza robilam 11 lat temu a druga 5 lat temu. Od razu mowie, przygotuj sie na bol, mnie nos bolal bardzo dlugo, zwlaszcza po tej pierwszej, jeszcze pare miesiecy po operacje nos bolal gdy np. mocniej go dotknelam, do tego dochodza siniaki pod oczami, wygladalam tak jakby ktos mnie niezle zbutowal, przez miesiac nie wychodzilam z domu. Ale wiesz co, oplacilo sie. Jesli jestes naprawde zdesperowana, twoj nos jest brzydki i masz nadmiar gotowki to znajdz dobrego chirurga i rob. aha zaopatrz sie wczesniej w silne srodki przeciwbolowe.

Gość olenka-li
Warka strong:)) Zapraszam na forum"korekcja nosa" str 6.tam sie wypowiadalam na temat mojej operacji...... Pozdrawiam i zycze powodzenia........

Gość gość
cóż doświadczenie nie do opisania, trzeba przeżyć, żeby zrozumieć( ból, cierpienie i żal do efektów) !