Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenkak83

czy to mozliwe? tabletki-ciaza??? hellp

Polecane posty

mam problem bardziej doswiadczone powiedzcie mi prosze czy jesli biore tabsy i na poczatku kwietnia mialam przerwe 7dniowa gdzies ok 3.04. (mialam normalny okres 2dania) teraz chcac skrocic soebie znow zrobilam przerwe 26.04. (w miedzyczasie 10-24 kochalam sie normalnie) to czy okres powinien byc doladnie w tym samym dniu co zawsze tzn. zawsze dostawalam 2dnia w przerwie a teraz nic ??? czy to normalne jak sie tak straca cykl ????

Po pierwsze pierwszą tabletke bierzemy w pierwszym dniu miesiaczki, potem tak az do konca opakowania i potem 7 dni przerwy (w czasie któej wystepuje krwawienie, czasem dłuzsze czasem krótszy), a potem od nowa bierzesz tabletki do konca i znow 7 dni przerwy i tak w kółko. Nie wolno samemu sobie robic przerw jak sie komus podoba, wtedy hormony szaleją. Jesli tabletki mają odpowiednio działac nalezy je tak uzywac jak kaze lekarz i ulotka a nie wg własnych teorii. W dni kiedy tabletki przekladasz według swojego widzi misi masz wieksze szanse zajsc w ciąże

Gość kaprysna
nie mozesz sama robic sobie przerw isama dysponowac wg siebie tabletkami od tego jest lekarz!!!!!!!!!!! Zanim je zrobisz zapytaj lekarza i wogole robiac sama przerwy nieregulujesz organizmu tylko go rozregulujesz przez hormony i ciaza gwarantowana, bierz tabletki do konca opakowania i dopiero rob przerwy i potem znow tak

jak bylam u lekarza to kazala mi tabletki brac i na okres robic przerwe nie biac ich wiec robie to zgodnie z zaleceniami. a skrocenie zrobilam po raz pierwszy dlatego nie wiem czy jest to normalne ze jeszcze nie mam okresu.