Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alice21

WŁOSY NA TWARZY-JAK Z NIMI WALCZYC??????

Polecane posty

Gość use
Chyba tylko warto rozjaśniać... Moja siostra kupiła ostatnio rozjaśniasz i w ten weekend ma potraktować włsoki tym specyfikiem.... zobaczymy jak wyjdzie ;)

Gość Kii
Use a jakiejs firmy jest ten rozjaśniacz ,napisz o efektach :)

A czy znacie jakies inne kosmetyki niz rozjasniasz?bo ja chcialabym pozbyc sie tych wlosow a nie miec je rozjaśnione

Gość susanna
laser albo woskiem ale odrastaja:( mi sie takie wloski porobily od maseczki peel off - zauwazylam za bardzo wyrywa wloski, mialam tam wloski ale prwie niewidoczne teraz sa wieksze.

Gość milenny
laser - wcale nie wyjdzie drozej niz te wszystkie maseczki i rozjasniacze. mialam wąsik i włoski na brodzie. rwałam pęsetą , rozjaśniałam i nic . po laserze po dwóch zabiegach mam ich naprawde znacznie mniej

Jak usuwam sobie pastą cukrową i efekt jest dobry, włosków długo nie ma, a później sa coraz słabsze i jest ich coraz mniej

A mogłabys coś napisać więcejo tej paście cukrowej?gdzie mozna to kupić, ile kosztuje i jak sie stosuje???

Gość gość
Mozna rozjaśnicz zwykłym rozjaśniaczem joanna ale trzeba zrobić uprzednio test na alergie. Na prawdę pomaga. Miałam z tym kłopot a nie chciałam ich wyrywać ani wydawać na rozjaśniacz saaly hansen który daje chwilowe rozjaśnienie więc zaryzykowałam i położyłam zwykły. Efekt nieziemski i bardzo mi ulżyło bo miałam z tym okropny kłopot. Ostrzegam także aby nie używac maseczek peel of gdyż wywrywają one wloski i powodują ze rosną grubsze i mocniejsze!!!!