Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzienky

Biała całe życie!!!!!!!!!! Help!!!!!!

Polecane posty

Nie wiem co mam z tym zrobic! Mam bardzo jasną karnację i nie moge sie opalac! nie bierze mnie ani na czerwono, ani na brązowo! ;/ dostaje za to jakis plam i pieczących krost! Aby dbac o skore stosuje kremow z filtrem 30 lub 60 ;/ nie raz sie buntowalam wierzac ze sie opale ale niezle na tym ucierpalam;/ zaczynam sie krepowac w towarzystwie, kiedy wszystkie kolezanki maja opalone brzuszki i rumience na twarzy!! Kolezanki namawialy mnie na solarke, ale nie wiem czy to rowniez mi nie zaszkodzi;( slyszalam pozytywne i niegatywne opinie o solarium ale moze znajdzie sie ktos, kto powie mi cos konkretnego i jak sobie poradzic z tym problemem;( z gory dzieki;*

Gość klientka
a ja miałam kiedyś kumpele,wyjątkowo ładna dziewczyna,i wiesz co jej głownym atutem była jasna cera,jak raz sie opaliła to wyglądała szkaradnie

Gość po co drugi raz
zaczynasz ten sam temat?Tam Ci juz dziewczyny odpisały

Gość jaaa tez jestem biala
tak biala ze juz bielsza byc nie moge i mam mase piegow na twarzy. Wyroznia mnie to i jestem uwazana za atrakcyjna kobiete,faceci mnie na ulicy zaczepiaja...nie martw sie,dobrze jest miec cos czym mozna sie wyrozniac...