Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nissana

pierwszy cykl i pudlo...

Polecane posty

Gość nissana

hej. wiem ze ten temat byl niejednokrotnie poruszany na forum wiec wiem ze nie jestem sama. bardzo chcialabym miec drugie dziecko.z pierwsza ciaza nie bylo problemow dlatego myslalam ze to takie proste...a tu niestety...znow jedna kreska.

Gość we
ja takich kresek ujrzałam duuuzo, aż po kilku m-cach się udało głowa do góry

Gość nissana
mam nadzieje ze i mi sie uda

Gość we
no oczywiście kochana :) nie poddawaj się

nissana--główka do góry,musi sie udac,innej opcji nie ma ;) trzyma sie zyzce w kolejnym cyklu dwuch oeiknych krech:)

Gość we
kazda kobieta jest inna, pamietaj o tym, nie mozna myslec negatywnie... uda się :) !!!

hej:) mysle ze przy pierwszym dziecku mialas duuuzo szczescia;) chyba rzadko ktorej kobiecie udaje sie zajsc w ciaze tak od razu! Mi udalo sie po 1,5 roku nie stosowania srodkow antyk. , w tym bylo 9 miesiecy bardzo intensywnych staran:) wiec sama widzisz ze to nie takie proste. Najlepsze jest to, ze co miesiąc myslalam ze to juz, i starsznie sie stresowalam widzac 1 kreske. Ciąza przyszla w najmniej spodziewanym czasie-kiedy zobaczylam 2 kreski to myslalam ze mi sie przywidzialo :) Pozdrawiam i 3mam kciuki zeby szybko sie udalo:)

Gość mama.
pierwsze dziecko bez problemu,druga ciąża po 6 miesiacach bardzo intensywnych starań

Hallo! ja z netem staralismy sie pöl roku i dopiero jak wyjechalismy na wczasy i odorezylismy sie nie myslac o tym ze koniecznie chcemy miec dziecko udalo sie! Wiec glowa do gory najlepiej nie myslec o tym intensywnie a na pewno sie uda! Powodzenia

mi udało sie za 3 razem..ale neistety poroniłąm po 3 miesiaćach..ale mysl pozytywie ;) pozdrawiam

Gość Wanka
Pierwsze dziecko za pierwszym razem a drugie za drugim, test robiłam w środę i wyszły dwie kreseczki. Pozdrawiam i życzę owocnych starań.

wsumie to test który robilam moze być niewiarygodny bo chyba troszke sie pospieszylam :)

Gość Wanka
A w którym dniu cyklu robiłaś test, bo ja 10 dni po jajeczkowaniu i wyszedł negatywny, a w dniu oczekiwanej miesiączki dwie kreseczki. Pozdrawiam.

Gość stokrotka1212
u mnie pierwszy cykl - tez pudlo, drugi strzal w 10! przy tym pierwszym czulismy zbyt duza presje i pewnie dlatego nic z tego nie wyszlo. za drugim razem nic nie mowilam Mojemu, ze to te dni, zeby sie nie zblokowal i udalo sie. czekamy juz na dzidzie, jeszcze 3 miesiace! dodam, ze to moja pierwsza ciaza.

ja test robilam w 7 dniu po ewentualnym zaplodnieniu.to chyba troche za wczesnie. ale zaczynam miec jakies objawy(bol piersi i brzucha) albo na okres albo na dzidziusia. w pierwszej ciazy mialam identyczne objawy jak przed okresem

Gość asiol
ojej a ja 1 dziecko za 1 cyklem i teraz drugie, myslałam, że nic z tego, bo zrobiłam za wcześnie test a tu robię drugi po dacie miesiączki i dwie kreski :) zrobiłam jeszcze jeden za pare dni i 2 kreski :) szczęściara ze mnie, chyba nawet nie wiem jaka pozdrawiam głowa do góry, na pewno sie uda

Gość Wanka
Ja robiłam wczoraj drugi test i wyszły dwie mocne kreseczki. Pierwszy robiłam w środę i jedna kreseczka była prawie niewidoczna. Poczekaj do terminu miesiączki i zrób test. Zyczę powodzenia.

dzieki dziewczyny za te slowa pocieszenia...czekam do 8 maja.mam nadzieje ze nie dostane@ :)