Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona00

Skrajnie zmartwiona

Polecane posty

Gość zmartwiona00

Witam! Biore pierwszy miesiac Novynette i dziś jest 4 dzień mojej 7-dniowej przerwy i okresu nie ma. Od 2 dni mam plamienia brazwe, niewielkie a dzis czuje bole brzucha jakbym juz miesiaczke miala, ale nic wiekszego nie widac :/ z chlopakiem kochalam sie kilka razy bez innych zabezpieczen ale nigdy nie "do konca". boje sie. nie wiem cyzy moglo cos sie stac. biegunki jak mialam to conajmniej 7h po wzieciu tabletki, ale nie czesto. Czy moze byc cos nie tak? Juz nie mam sily sie zamartwiac i nie wiem co robic a za kilka dni matura. Prosze o opinie! Dziekuje

Nie przejmuj sie kiciuś, tak bywa w pierwszych miesiącach brania tabletek, okres nie wyglada na okres nie jest w ttych samych dniach nawet ale wierz mi, że zabezpieczona jesteś od pierwszej pigułki :) TEn okres musi się tylko \"unormować\", tabletki trochę mu pozmieniały rozkład jazdy ;) ale zabezpieczenie jest :) Do min. 3 miesiecy możesz mieć rózne plamienia czy coś podobnego, potem powinno się unormowac, okres bedziesz miała tak z 3 dni (nie wiem co prawda jak jest po Novynette ja biore Cilest od 2 lat i niedawno okres sam się opuźnił o jeden dzień) ale ciążą nie powinnaś się zamartwiać bo jesteś zabezpieczona :)

Gość zmartwiona00
Dziekuje bardzo, licze na kobiety na tym forum, bo jak moj chlopak mnie uspokoja to nie jest to samo. Jesczze raz dziekuje i no nic - bede czekac na okres. buzka

Ja też sie martwię, bo kochałam się z moim facetem, nie skończył we mnie a ni poza mną, lecz tydzien wczesniej zwymiotowałam pigułke. Biore tabletki 4 m-c i dziś powinnam dostać krwawienie, no a tu nic nie ma. Z jednej strony jestem dobrej myśli, bo przecież nie miał wytrysku a pozatym czasem też uprawialismy stosunek przerywany bez żadnych tabletek i nic nie było. No a teraz takie jaja... Mam nadzieje, że to tylko jedno dniowe spóxnienie, bo kiedyś też tak miałam..