Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sssss

PIERWSZE I NAJWCZEŚNIEJSZE OBJAWY CIĄŻY-OPISZCIE SWOJE

Polecane posty

Po jakim czasie zauwazyłyście,że to jest właśnie ciąża-czy to się da już wyczuć np-tydzień lub dwa od zapłodnienia??? Pytam bo od jakiedoś tygodnia ciągnie mnie dół brzucha,jajniki,całymi dnami mdli a tu dopiero 25 dc??chyba że to jakieś zapalenie się przypałętało...

Gość lojka
u mnie było tak, sennośc -niemal od razu , mrowienie w cyckach i ból piersi , ale raczej myslałam ,że to przed okresem ,ale to mrowienie , nie zapomne tego.W 8 tygodniu dopiero mdłości, no i test + i brak miesiączki , brzuch też mnie bolał jak przed okresem , łudziłam sie nawet ,że dostanę okres.tak ,że uszka do góry , na moje jest wszystko oki

No piersi też nabrzmiałe i bolące,ale ja te objawy mam też często przed okresem.. staram się o dziecko pół roku i jak narazie bez efektów..ale w tym cyklu już sama nie wiem co myśleć??

Gość na diecieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
szczerze to widziałam już tego samego dnia,staraliśmy się trzy miesiące po zadnym stosunku nie czułam się tak jak wtedy.poprostu wiedziałam a innych objawów nie miałam

Gość magdziak84
straszna zmiennnosc nastrojow i intuicja:) wlasciwie bol jajnikow brzucha tak jak przed okresem,tyle ze okresu dlugo nie bylo:)no i podwyzszona temperatura.Tak ja mialam a kazda z nas jest inna

Gość malinka21
Ja też miałam ból w dole brzucha, a poza tym strasznie chciało mi się siusiu! mdłości dopiero w 2 m-cu, ale piersi trochę nabrzmiały!

Mam baaardzo wzdęty i napięty brzuch w dolnej części i cały czas lekki ból jajników i macicy-prawie tak jak przed okresem...nawet kichnąc nie mogę bo boli,jak mocniej dotykam,,boli :-(już nie wiem co to może być-pomocy!!jutro idę do gina jak się uda...

Gość Wanka
A ja jak nigdy wcześniej co drugi dzień rozwolnienie miałam.

nie wiem czy to nie zapalenie przydatków..bo część objawów mi się zgadza :-(