Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DNA

No i wmawiajcie mi dalej, że dobre geny nie mają znaczenia

Polecane posty

Gość DNA

w zachowaniu młodzieńczego wyglądu: http://gwiazdy.wp.pl/gid,8291174,kat,24217,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=1 Ci panowie są prawie równolatkami pan po lewej rocznik 1947 a pan po prawej rocznik 1943 a tutaj z jeszcze jednym panem rocznik 1959 http://gwiazdy.wp.pl/gid,8291174,kat,24217,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=17 ciekawe, który waszym zdaniem wygląda najlepiej?

Gość MAJĄ MAJĄ
Ale akurat JMJ mial operacje plastyczne:O

Gość DNA
no to czemu Marcinkiewicz albo Wałęsa sie "tak" nie zoperują?;)

Gość agata0--
jmj mial pszeszczepiane wlosy albo cos w tym stylu, w kazdym razie to nie sa jego naturalne, poza tym mial operacje plastyczne

Gość DNA
a nie da się żeby Marcinkiewiczowi takie coś przeszczepili?:D

Gość operacje aha
Ciekawe, czy ktos moze to *udowodnic*, ze JMJ mial operacje? Z tego co kiedys widzialam, jego ojciec Maurice JArre TEZ sie swietnie trzymal a operacje u panow z poczatku ubieglego stulecia na pewno nie byly modne ani popularne! Czepiam sie o to, bo moj wujek w wieku JMJ rowniez wyglada SWIETNIE, ma gladka jak na prawie 60 lat twarz, nic mu nie zwisa, wlosow ma zdecydowanie mniej niz JMJ ale sa ciemne - siwych tylko pare widocznych z bliska. NIGDY nie mial operacji, a jego mlodsi bracia rowniez nie wygladaja na swoj wiek i WSZYSCY sie dziwia jak slysza ile on ma lat. Dlaczego jak ktos wyglada lepiej niz jego rowiesnicy OD RAZU musi byc po operacjach?? Przeciez czesto widze ludzi w tym samym wieku - jedni z nich wygladaja o 20 lat starzej, inni na swoj wiek, inni o pare lat mlodsi a jeszcze inni o 20 lat mlodsi! I mowie tu o normalnych ludziach z otoczenia, a nie po zadnych operacjach! JEsli operacje kazdemu tak pomagaja, to czemu tyle aktorek Hollywood mimo tych operacji wyglada STARO i ZALOSNIE??

Gość DNA
operacje aha---------> no dokładnie! czemu jest tylu znanych i kasiastych ludzi, którzy mogą sobie pozwolić na operacje plastyczne, a w rezultacie wyglądają jak wyglądają. Ja nie słyszałam dotąd by JMJ miał jakąś operacje plastyczną (dowiedziałam się dopiero tutaj) i raczej nie mam powodów by wierzyć komuś na słowo, bo są na swiecie również inni ludzie z dobrymi genami, nie tylko JMJ, więc śpiewka o jego rzekomych operacjach plastycznych nie jest dla mnie żadnym argumentem:)

Gość operacja aha
Dopoki operacji udowodnic nie mozna (chocby wizualnie - jakas zmiana czy nienaturalny wyglad), nie mamy prawa TWIERDZIC NA 100%, ze "JMJ mial operacje". Ten kto to stwierdza autorytatywnie niech mi odpowie: Bylas tam i widzialas? Moze jeszcze sama go operowalas?! :D Masz jakies fotki na udowodnienie swojej tezy? To jest tak, jak szczuplej dziewczynie sie WMAWIA, ze "na pewno ma anoreksje", chociaz nie ma i lubi jesc, ale nie tyje! (ja sie z tym problemem borykam, wiec wiem co mowie). Ludzie "wiedza lepiej ode mnie", ze pewnie sie glodze, bo niemozliwe, zebym miala taka szczupla figure bez wyrzeczen. Tylko moja najblizsza rodzina wie i widzi, ze jem zdrowo i kocham czekolade (choc chce skonczyc z tym nalogiem ze wzgledu na cere, ktorej czekolada wyraznie szkodzi). Inni za moimi plecami mowia o "poczatkach anoreksji" albo "ona sie pewnie caly czas odchudza". Taka ludzka zawisc, a udowodnic swoich teorii nie moga. Z kolei moj dziadek mial 80 lat i czarne wlosy bez siwizny. Ludzie mowili, ze sobie farbuje!! :D Alez on nigdy sie nie farbowal - byl tak daleki od wszelkiej proznosci jak biegun pd od polnocnego i kompletnie nic nie robil z wlosami oprocz strzyzenia. Ale ludzie "wiedzieli lepiej", ze "na pewno musi farbowac, bo to niemozliwe, zeby nie byl siwy w tym wieku". Umarl pozniej tylko z siwymi skroniami, reszta wlosow nadal czarna pozostala az do jego smierci, a mial dobrze po 80. Z kolei ja widze wiele aktorek, ktore zaprzeczaja, iz mialy operacje, a przeciez WIDAC GOLYM OKIEM, ze mialy! Zarowno liftingi czy implanty w policzkach jak i botoksy. W takim przypadku mozna twierdzic na 100%, ze cos ze soba zrobily (np. Hunter Tylo z Mody na Sukces) mimo ze nie bylo sie z nia osobiscie u chirurga-plastyka. Ale twierdzic, ze *kazdy* kto sie swietnie trzyma mimo wieku "jest po operacji", to gruba przesada. To tak samo jak twierdzenie niektorych pan, iz "kazda piekna kobieta jest po operacji i na pewno miala cos robione" - jakby pieknych kobiet na swiecie nie bylo bez ingerencji skalpela! A przeciez sa, calkiem naturalnie piekne. Tylko czesto nieznane. Te mniej urodziwe probuja sobie i innym wmowic, ze takie piekno w naturze nie istnieje, stad wymyslaja plotki o operacjach.