Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaa

Czy to ciaza?

Polecane posty

Gość Gosiaa

Witajcie !!Mam problem !!Biore tabletki anty i zawsze kocham sie do konca (dodam ze czesto to robie ze swoim partnerem)Problem tkwi w tym ze dzis rano wstalam i momentalnie musialam isc do wc strasznie wymiotowalam i mialam biegunke !!Nigdy czegos takiego nie mialam czy to moze byc ciaza??Czy jednak to z zalamania psychicznego !??Naprawde mam takie cos poraz pierwszy !!Boli mnie bardzo brzuszek jestem spiaca roztrzesiona czesto kreci mi sie w glowie no i te wymioty !! Ja juz od kilku lat nie wymiotowalam tym bardziej ze dzis nic nie jadlam i odrazu wymiotowalam !!Chodz od jakiegos miesiaca mialam tak ze po kazdym jedzeniu tez wymiotowalam dziewczyny prosze powiedzcie co to mzoe byc ??Czy moge byc spokojna !!??

Gość lwise
a czy przed miesiączką też wymiotowałaś?

a może poprostu sie czymś strułaś? lepiej idź do lekarza, biegunka, wymioty, a temperaturę masz? to mi wyglada raczej na zatrucie pokarmowe niź na ciąże, ale teraz lepiej uważaj bo jeżeli biegunka lub wymioty wystąpią kilka godzin po zarzyciu tabletki to może być osłabiona ich skuteczność. pozdrawiam i radzę się nie schizować bo raczej nie ma czym(no chyba że brałaś tabsy nieregularnie, ale jak niezapominałaś to pewnie wszystko jest oki). :)

Gość Gosiaa
Okresu nie mam I po ostatniej miesiaczce tez wymiotowalam po kazdym posiłku..!!;( Tak bylam u lekarza ale UsG bede mogla zrobic dopiero we wtorek Mam goraczke znaczy sie stan podgoraczkowy caly czas 37.6 C Wiec naprawde jestem w rozstarce !!

Gość malutka muszka
idz do apteki i kup test ciazowy i bedziesz wiedziala .No bo skad my mamy wiedziec co ci jest? To moze byc ciaza,ale nie musi test szybko i sprawnie powinien wyjasnic sytuacje