Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola123

Ńajlepsza maska z apteki do włosów zniszczonych,suchych, łamiliwych???

Polecane posty

Gość Ola123

Oprocz Wax. Jakies propozycje?

Gość polecam produkty
Radical

Gość słyszałam że DORA
ma bardzo dobre maski:) też do kupienia w aptece:)

Gość Ola123
Radical??a mogłabyś cos wiecej o tej serii powiedziec?jaka mniejwiecej cena?i czy jest maska,czy odzywka?

Gość Ola123
i o tych Dora tez bym chciala cos wiedziec,jak masz ochotke cos wiecej napisac:)

Gość polecam produkty
Z Radicala jest cala gama produkrow.Od szamponow przez odzywki,maski,ampulki ,po zela do wlosow.Najdrozsze sa ampulki placilam 32 zl.Ja mialam problemy z suchymi wypadajacymi wlosami.Teraz jest dobrze.Uzywam szamponu-7,8 u mnie .Odzywka ok10 zl(jest w plynie-wiec nie obciaza wlosow) No i ampulki.Jestem bardzo zadowolona.Wejdz na strone Farmony tam wszystkie produkty sa opisane:) Pozdrawiam

Gość Ola123
Dzieki wielkie!!!

Gość słyszałam że DORA
tutaj masz recenzje produktów firmy FARMONA, która robi RADICAL http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=8e3341a45df7135bf3a68f8bdda40ed8&cmd=vendor_item_list&vendorid=243 ja osobiście używałam ich i nie podzielam entuzjazmu mojej przedmówczyni jeśli chodzi o te kosmetyki z reszta poczytaj i wybierz sama a tutaj masz recenzje maski DORA, o której Ci pisałam: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=8e3341a45df7135bf3a68f8bdda40ed8&cmd=details&itemid=4814

ja uzywam z firmy gloria, malwa pollena. nie jest droga, do 5 zl i raczej dobra. wybor konsumentow ktoregos tam roku ;)