Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenny

brzydka skora na stopach

Polecane posty

Gość milenny

poradzcie ! mam brzydką skórę na stopach. walcze pumexem, ale to niewiele daje. pani doktor medycyny estetycznej (tak to sie nazywa? w kazdym razie medestetica) nakusiła mnie na piling na stopy. po kilku dniach od nałożenia zeszła mi ta paskudna zniszczona skóra, sporo jej starłam, ale co dalej? jak zapobiegać temu, zeby sie znowu nie zrobiła brzydka? próbowałam kremów, maseczek oliwek itp , dopiero piling TCA mi pomógł , ale jeszcze nie wiem na jak długo. pomóżcie!

Gość a co to za pelling TCA
?? Sama mam ten sam problem, chetnie dowiem sie czegoś wiecej

właśnie co to jest za peeling i ile kosztuje?? ja też mam problem z brzydkimi stopami..a przecież już robi się coraz cieplej a gdzie z takimi stopami wyjść z sandałkach:( pomóżcie;)

Gość up upik

Gość plujka
czy kermuren jest dostepny w aptece i ile kosztuje

Gość 543210
Absolutnie bezplatny, w stu procentach skuteczny srodek to moczenie stóp we wlasnym moczu, albo wcieranie w stopy moczu odparowanego. Po dwóch tygodniach piety wygladaja jak pięty niemowlaka. Piszę poważnie. Na forum o urynoterapii potwierdzą.

Gość plociuch
no i wywalili kociura he,he!

a ja w każdym temacie o stopach polecam krem odżywczy do stóp i paznokci Scholla :D używam go od 2 miesięcy i skóra stóp wygląda świetnie :D to moje ostatnio najlepsze odkrycie :)

każdy kto napisze, dostanie krem, który sie z tym rozprawi a osoby, ktore kupiły(ostatnio jakies 15),moze odnajda ten temat i wpisza od nowa, ze jest swietny. ja nie musze ich znowu zamawiac ale jesli ktos ma z tym problem, wystarczy napisac. pozdrawiam

Gość krzychu 25-od soboty żonaty-
a co sie czepiacie tego kociura tak? ja podziwiam dziewczyne, mnie by sie nie chcialo pomagac innym, po prostu by mi sie nie chcialo. ale nigdy bym nie obrazil nikogo za chec pomocy. a plociuch chodzi i szuka guza i go znajdzie

mozna znowu zamawiac kremy :-), zapraszam kociur_23@tlen.pl

Gość bede ladniejsza ot co
a mi peka jedna stopa co to moze byc ale boli jak nie wiem i ciagle w tym samym miejscu,poradzcie i mnie