Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaarnaa

mam czarne włosy, czy jak rozjasnie kilka pasemek to wyjdą mi zołte albo rude?

Polecane posty

Gość czaarnaa

przeklete czarne włosy mi wyszly a mial byc brazik.. chcialam juz nie farbowac (wytrzynuje ponad 3 miesiace), ale nie moge patrzec na te odrosty (bardzo ciemny blond) i te czarne włosy.., farba troche zeszla, uzywam szamponu przeciwlupiezowego, ale i tak sa czarne tylko moze juz mniej drastycznie(nie wiem jak to nazwac inaczej) ktoras z was miala moze podobny problemik? bede wdzieczna za wszelkie rady;)

ja też się chciałam pozbyć czarnego bez dekoloryzatora:O to było trudne😭 i nie do konca mi się udało:( zrobiłam rzojaśniaczem pasemka(wyszedł mi taki dziwny kolor) i na to położyłam brązowy szampon:) też myje szamponem przeciwłupieżowym i nie są już takie bardzo ciemne. Niedługo zrobie wiecej pasemek,żeby sie tego pozbyć;-)

Gość czaarnaa
nom wlasnie tak myslalam, zeby ostatecznie nalożyc jakis jasny braz gdy pasemka nie wyjdą..., tylko kurde nie chce niszczyc tak włosów, ale zeby jakos normalnie wygladac to jestem zdolna sie poswiecic:) a jakies refleksy- robil ktos moze??:P

ja robiłam pasemka, świetliste refleksy na czarne włosy, wyszedł mi kolor średni blond, ale na tle ciemnych włosów wyglada wporzo, polecam robic to tylko u sprawdzonych fryzjerów