Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaaaaaaaaaaaaa

17 lat- jestem za stara na obóz /kolonie?

Polecane posty

Gość animka93
Pewnie, że nie :) Ja w zeszłym roku byłam na obozie z travel solutions, poszukajcie, może wybierzecie coś z ich oferty. Byłam... nie żałuje :*

Gość Nowakowaaaa
E tam za stara. Są świetne obozy młodzieżowe (13-19 lat) a nawet obozy pomaturalne. Ja byłam na takim na pierwszym roku studiów i było świetnie! Przejrzyj sobie oferty biura podróży BUT. Teraz są jeszcze promocje, więc za 1700zł możesz pojechać np. do Hiszpanii, do Lloret de Mar.

Gość Klenis
Jak za stara? To jest chyba najlepszy wiek na takie wyjazdy! Almatur większość swoich obozów młodzieżowych organizuje właśnie dla młodzieży w tym wieku!

Gość Marcin_wpr
jeśli umiesz pływać wpław to mogę polecić Ci fajne rejsy z biurem ois.pl Jezdzę z nimi juz kilka lat i jeszcze sie nie zawiodłem,jachty super wypasione i zabawa dzień i noc.Tydzień tam daje taki reset że kolejny tydzień muszę odpoczywać bo jeszcze w głowie huczy. ps.jestem kapitanem i u mnie na łajbie dobra zabawa to obowiązek.

Gość marika1777
co ty, za stara, błagam cię. ;) bylam z tym biurem już 4 razy, w tamtym roku też byłam na Malcie i byli ludzie w wieku 20 alt, dosyć sporo nawet. a obóz naprawdę super - nie dość, że efektywne uczenie się angielskiego, to jeszcze mnóstwo rozrywek - pod tym względem Malta jest naprawdę świetna!

Gość Smille
Biuro Podróży Antavia organizuje obozy dla osób od 13 do 18 roku życia. Jeszcze się łapiesz. Z nimi wyjeżdżam od trzech lat i jestem zachwycona. Przede wszystkim to z nimi wyjechałam na moje pierwsze wakacje bez rodziców

Gość angie94
Ja mam 19 lat i w tym roku byłam na tym obozie na Cyprze http://www.asenglish.pl/obozy/cypr . Bylo sporo osob w wieku 17-19, choc byli tez mlodsi, ale to wszystko bylo podzielone na grupy wiekowe.

Nie jesteś :) A najlepiej weź grupę znajomych i zaoszczędźcie na tym wypadzie. polecam coś, co ostatnio znalazłem - grupowe kupowanie obozów. Coś jak grupon... Chodzi o to, że na FB jest taka aplikacja AleObozyKolonie i można ze znajomymi zarezerwować wspólnie jeden termin, wtedy organizator obozu daje po pięć dyszek zniżki na głowę plus bonusy, do kilku stówek... generalnie się opłaca i bez targowania załatwia się zniżkę. Tutaj więcej: aleobozykolonie.pl

Gość robik33
W przypadku instruktorów i warunków do treningu to ja bym polecał Stajnię Zamkową - www.stajniazamkowa.pl . Tutaj mają raz, że przeszkolonych ludzi z dobrym podejściem do kursanta, a dwa – świetne konie i sprzęt.

Gość gość
Myślę że to nie jest problemem. Ja w ubiegłym roku z biura Grześkowicz byłam kołobrzegu, mam 15 lat a poznałam tam 2 dziewczyny o rok ode mnie starsze. Grunt to się wpasować w towarzystwo ;) ;)

Gość gość
W takim wieku to już prędzej się najmiesz na opiekuna kolonii w biurze http://ctravel.pl niż uczestniczkę... Czemu Cię tak ciągnie na kolonie? Nie wolisz pojechać na wakacje ze znajomymi bez opieki?

Gość gość
Byłam na obozie dla starszych z biurem http://ctravel.pl i było genialnie! Wróciło uczucie beztroski, które czułam będąc na koloniach w podstawówce więc wypełniłam się bardzo dobrą energią!

Ja mam 18 i w zeszłym roku byłam na kolonii, super atmosfera :) wybrałam ofertę BUTa i naprawdę było świetnie.

Gość seksbomba12369696969
Dnia 10.05.2010 o 17:12, anielskooki napisał:

17 lat? to chyba najwyższa pora na wypady pod namiot ze znajomymi... winko, seks, narkotyki... z choinki sie urwałaś? :-o

Ja dyć

Gość Simma

nie dlaczego, są przeciez fajne obozy np sportowe dla starszych dzieciaków. mój syn ma 16 i jezdzi na Borsuk Camps na hel. ale on jest miłośnikiem sportów wodnych - kite, windsurfing itp. poza tym oni tam mają sztuczną suchą falę wiec w ogole mają dużo atrakcji!

Gość gosc

www.putiw.pl tam jest młodzież w wieku 18 lat również ale mało z  10 chłopaków i kilka dziewczyn.