Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwalktheline86

tak trudno o odwzajemnioną miłość

Polecane posty

Gość iwalktheline86

Dziś po raz czwarty w tym roku musiałam chłopakowi powiedzieć że nie ma u mnie szans. rany jak to boli... mam tego dość. Zakochuję się bez wzajemności (w sumie tylko raz ze wzajemnością ale miałam 15 lat) i oni zakochują się we mnie a ja jestem konsekwentna i wiem że bez uczucia związku z nikim nie stworzę. Jeśli bym się na to godziłą byłoby jeszcze gorzej. Mam dość czekanie ile można? :( Tak się chciałam wygadać...

hehe... ale cierpliwość to cnota ;) :P :P więc wcale nie trzeba, przychodzi sobie a wtedy już nikt cierpliwości nie ma, a przynajmniej nie musi

my kobiety mamy zasadnicza wade że my chcemy wszystko juz natychmiast teraz a może miłośc nie jest taka szybka

Gość vale tudo
Powiem ci miałem podobną koleżanke do ciebie, powód dla którego była sama , były poprostu za duże wymagania, pewnie powiesz , że wcale nie masz dużych wymagań , ale ona też tak mówiła, facet który według niej był " normalnym facetem" był facetem ale z wyższej półki. A co ci nie pasowało w tych 4 ???

Gość iwalktheline86
do zadnego nic nie czulam:( byli tylko kolegami... to tylko ten rok a w zeszlym tez paru bylo... jestem dosc slaba psychicznie i szukam kogos kto bylby silniejszy ode mnie, kto by jakby...zaopiekowal sie mna. a oni wszyscy byli wrecz czasami wrazliwsi ode mnie, sklonni do placzu. pewnie masz racje pewnie za duzo wymagam:(