Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sleeping Beauty

Dziwi mnie moje zachowanie !!!!No co jest???

Polecane posty

Gość Sleeping Beauty

Dziewczyny, co ze mną jest nie tak!!! Mam super narzeczonego, niedługo zamieszkamy razem, tj. za 2 tyg.(już razem mieszkaliśmy, tak na próbę, a teraz już chcemy mieszkać razem na stałe) Wszystko niby ok, a ja zachowuję się jak palant:) Ciągle wszczynam awantury, mam do niego pretensje, zachowanie moje jest absurdalne...nic mnie nie cieszy, zawsze myślę negatywnie, jestem wiecznie niezadowolona.Teraz...ryczę po nocach na myśl, że będę musiała wyprowadzić się od Mamy...kocham Go, a jednoczesnie irytuje mnie.... Martwię się, że niedługo tak się na mnie wnerwi, że mnie zostawi:( Co ze mną jest, do cholery jasnej?

Gość Sleeping Beauty
Chyba masz rację......co mam zrobić...zależy mi na Nim...jak się zmienić??

Gość djsala
ja tez tak mam a kocham najmocniej na swiecie... nie wiem czemu tak jest ale wydaje mi sie ze od tabletek hormonalnych bo wczesniej tak nie bylo

Gość potrzeba ci innego faceta

Może masz problemy natury psychicznej? Ja mam podobnie z facetami itp. i okazało się, że nie jestem całkiem zdrowa. Mam borderline... Poczytaj sobie http://bpd.szybkanauka.net/ ...kto wie?

Gość Sleeping Beauty
Li-o----> Boże, jakbym czytała o sobie:( Jak Ty dałaś sobie z tym radę...możemy porozmawiać prywatnie, bardzo Cię proszę!!!!

Gość gru.
ja pier********** przeciez w tym opisie to kazdy znajdzie cos z siebie, a ty k********* naiwniaczka zaraz bierzesz to do siebie. moze rzeczywiscie jestes psychiczna.

Gość heheeeeeehhhhhe
DOKLADNIE GRU:) TERAZ KAŻDY KTO BEDZIE MIEWAM ZWYKLE HUSTAWKI NASTORJUBEDZIE SIE NAZYWAM CHORYM NA BORDERLINE! BUHEHHEHE, NORMALNIE, ZE LUDZIE MAJA PSYCHIKE ZLOZONA I CZASEM IM ODBIJA A CZASEM SA MILUSINSCY. WEZCIE SIE NAPRAWDE LECZCIE:)