Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejjjjjjjjjj

pomóżcie... PROSZE WAS

Polecane posty

Gość ojejjjjjjjjjj

biore tabletki juz dwa lata, zmienilam tabletki i wlasnie skonczylam pierwsze opakowanie tych nowych i mialam 7 dni przerwy ale tak wyszlo ze mialam pierwsza tabletke wziac w sobote o 18 ale nie kupiualm i nie wzielam dzis doszlam do wniosku ze zrobie przerwe i juz nie bede brac ale strasznie zle sie czuje mam ciagle okres a we czwartek pisze mature i mysle ze to bez sensu ta przerwa teraz i moje pytanie brzmi: Czy moge wziasc jutro tabletke ? to wyjdzie tak ze moje przerwa wyniesie 9 dni. A moze ja jutro wezme dwie naraz ??? nie wiem juz sama co mam robic... mam tyle nauki nie mam czasu siedziec i czekac na wizyte u lekarza zaby sie poradzic :-((( POMÓŻCIE

Witam.Nieradze ci brac tabletek po 9 dniach przerwy a tym bardziej dwoch naraz.Lepiej poczekaj do pierwszego dnia nastepnej miesiaczki bo mozesz miec potem (tak mi sie wydaje)nie mile suprise.wiec lepiej poczekaj, a to ze masz obfita miesiaczke to czasami tak bywa a zwlaszca ze masz stres spowodowany matura.Wiec zycze ci wszystkiego dobrego i polamania piora.pozdrawiam