Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregoria

mam 30 lat i nadal trądzik o co chodzi?

Polecane posty

Gość to tak jak ja
odstawilam taby anty i zaczelo sie.. biore tertalysal.. juz 3 tydzien..

Gość Gregoria
też już od roku nie biorę tabl.anty może w końcu zniknie

Gość Gregoria
tzn.mogę mieć za mały czy za duży?

Gość Pomoc przy trądziku
NIe wiem jak bardzo poważny jest Twój trądzik ale wiem że są obecnie leki na trądzik które pomagają się go skutecnie pozbyć na długie lata. Ja też mam 30 lat i od 17 roku życia do 23 walczyłam bezskutecznie z trądzikiem który był przyczyną wielu moich kompleksów i zahamowań.Udało mi się jednak trafić na świetną Panią dermatolog która pomimo iż lek ten nie był w Polsce tak bardzo rozpowszechniony i wielu dermatologów nie chciało go stosować , zaryzykowała kurację tym właśnie lekiem w moim przypadku. Lek jest absolutnie rewelacyjny i pozwala się pozbyć tego paskudztwa raz na zawsze - nazywa się Roaccutane. NIestety jest on obecnie dosyć drogi,choć ja miałam wielkie szczęście bo w tamtych czasach można go było dostać na tzw. 'zielone recepty' czyli właściwie za darmo. Wiem też że niedawno wszedł na rynek jego polski odpowiednik, dużo tańszy a w składzie chyba jednakowy o nazwie 'Izotek' - także jeśli Twoje problemy z poważnym trądzikiem nadal CI doskwierają to może warto spróbować. Powodzenia