Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiem 21

moj chlopak jest zazdrosny o pewna dziewczyne z ktora chcialabym sie kochac..

Polecane posty

jestesmy razem (ja i moj chlopak) dwa lata, mieszkamy razem od dwoch lat :) jestesmy bardzo szczesliwi, pasujemy do siebie, akceptujemy, ufamy jestem bi, on o tym wie poznalam pewna dziewczyne ktora mi sie podoba a ja jej spotkalysmy sie kilka razy, ale do niczego nie doszlo, ona tez ma chlopaka, od czterech lat obie jestesmy wysokie, atrakcyjne, sympatyczne i w ogole fajne z nas laski jednym slowem! kiedy wpomnialam ktoregos dnia mojemu chlopakowi, ze chcialabym spelnic swoja fantazje i kochac sie z dziewczyna powiedzial ze nie ma nic przeciwko.. ale teraz, gdy juz wlascie ta dziwczyna jest, on dopiero sobie uswiadomil ze nie zartowalam!

jest bardzo zazdrosny, wrazliwy.. stal sie podejrzliwy i nieufny, caly czas jest praktycznie poddenerwowany.. ale przeciez nie zrobie nic zanim mu nie powiem! nigdy go nie oklamalam, wiec kiedy mowie tak robie wiec kiedy mu mowie - ide z M. na drinka, do zobaczenia pozniej" on jest wsiekly i mi nie wierzy, wyobraza sobie jakies niestworzone historie, ze pewnie kochamy sie w jakies toalecie i on o niczym nie wie. ale nikt tez nie powiedzial ze dojdzie do czegos pomiedzy mna a ta laska! sama juz nie wiem.. co WY o tym myslicie????????????????

Gość a co on by na to powiedzial
gdybys go zapreosila do tej 'zabawy'?;) zeby sie przylaczyl do was!:) mysle, ze nie mialby nic przeciwko...namow go na wspolna zabawe, a wszyscy bedziecie zadowoleni, nieprawdaz? :O

Gość tak se pisze
to musi byc straszne byc z kims dwa lata i odkryc ze partner jest zboczony

Gość beznadziejna jestes
zdrada to zdrada na miejscu twojego chlopa wykopalbym cie w pizdu bo ten zwiazek to z gory przegrana sprawa

Gość to nie jest zboczenie
eh ja nie mial bym nic przeciwko

Gość khk

Gość jestes bardzo otwarta
dlatego ciekawi mnie czy ty niemialabys nic przeciwko gdyby on byl zafascynowany jakims pedalkiem i mialby ochote dac dupy?

Gość zwariowana 30stka
albo gdyby to on zainteresowal sie jakas laska i chcial spelnic swoja fantazje erotyczna wlasnie z nia...

Gość fwA
hahaha

Gość Ble...
Jak to nie zboczenie? A co?

Gość jestescie zacofanymi pustakami
to nie zboczenie!!! zacofani ludzie

Gość lesba

Gość Ble...
No bo co to jest? Niech mnie ktos oswieci?

Gość arystokratka007
ale jazda!

Gość wypowie sie ktos jeszcze

Gość no lesssssssss
ja nie bi ale tez nie raz myslałam o laskach jedyne do czego doszlo to całowanie teraz mam super chłopaka na poczatku ciagneło mnie jeszcze do lasek ale wiem ze juz mi to calkiem mineło zreszta on ma racje kobieta tez człowiek;) jak sopełniasz fantazje z laską nie wazne taka sama zdrada laska tez człowiek nie? jak CI dobrze w tym związku siedx na dupie bo potrem mozesz załowac. Miałas czas sie wyszumiec jak byłas sama. Ale to juz Twój wybór