Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natallla

Ktora HENNA najlepsza do samodzielnego robienia w domu?

Polecane posty

Gość Natallla

niedawno zrobilam henne rzes i brwi u kosmetyczki ale minely 2 tygodnie i juz jej nie widac:( szkoda mi wydawac 25zl wiec chce nalozyc sobie sama -na rzesy czarna -na brwi grafitowa Dziewczyny ktora henne kupic i czy bardzo trudno zrobic to pierwszy raz samej?

Gość Natallla
nikt nie odpowie??

Gość Apeironka
Polecam tę w kremie. Najczęściej sprzedawana jest w tubkach. Ja kupuje w hurtowni kosmetycznej dla salonów, ale możesz popytać w drogeriach. Największą zaletą jest to, że przyciemnia tylko włoski, bez skóry, co ułatwia samodzielne wykonanie 'zabiegu' w domu.

Gość marmaid
winda bo mnie to tez interesuje

wlasnie kupilam henne... tylko nie wiem czy sobie poradze:) ale wieczorkiem sprobuje. nie berdzo wiem jak bezpiecznie ją nalozyc. moze czystą szczoteczką od tuszu?? i ile trzymac??

Gość nnnndddddd33
refrekto or -tak to sie wymawia nie wiem jak sie pisze. Do kupienia w sklepach zielarskich. Ona jest w zelu dodaje suie tylko wode utleniona. Nakladam ja zapalka.

Gość ja robiłam sobie
pierwszy raz przedwczoraj. łatwo to zrobic tylko trzeba uwazac zeby nie dostało sie do oczy i nie ubrudzic skory pod brwiami. najlepiej miec szczoteczke po zuzytym tuszu i nia nakładac. ja tak zrobiłam. wyszlo super! a malowalam ta henna najtansza za 2 zl. co jest proszek w fiolce i tabletka do rozpuszczenia w wodzie. polecam! mam czarne brwi i rzesy ale mi wypłowiały. teraz sa czarniutkie, ozywione, lsniace!