Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

wiem ze to w polsce nie legalene ale moze ktoras z was to przezyla albo jest gdzies w swiecie gdzie jest to dostepne i musiala z tego zkozystac ja jestem za granica w tym panstwie jest to legalne mialam przeprowadzony zabieg aborcji w pazdzierniku zeszlego roku wtedy myslalam ze to moje jedyne wyscie dzis nie umiem sobie z tym poradzic nekaja mnie rozne dziwne mysli mysle ze rozne niepowodzenia sa tym spowodowane co zrobilam a po za tym bardzo chce byc w ciazy i jakby odplacic za to co zrobilam czy sa tez inne dziewczyny ktore maja podobne problemy i chcaly by z kims pogadac czekam pa pa

czesc.nieprzezylam tego co ty bo w przeciwienstwie do ciebie to bardzo pragne dziecka.mieszkam w Holandii gdzie aborcja jest dozwolona,ale nie wiadomo w jakiej sytuacji bym byla to nie zdecydowalabym sie na to.ale kazdy ma inny punkt widzenia.nie wiem czy musialas to robic bo nieznam twojej sytuacji ale najwidoczniej byla to przemyslana decyzja.ja bym tego niezrobila ale to nie znaczy ze to potepiam.wiec jak bedziesz chciala porozmawiac to zmila checia podepre cie na duchu.pozdrawiam

wiesz wtedy bylo to dla mnie jedyne wyjscie dzis wiem ze popelnilam bardzo duzy blad bo sytuacja sie wyklarowala i to dziecko nie bylo by az takim nieszczesciem jak wtedy myslalam.ja teraz nie mozna powiedziec ze staramy sie abym byla dzidzia ale jesli sie tak stanie no wiesz wpadka to bede bardzo szczesliwa.bylam pare raz na forum dla kobiet po aborcji i oni mowia ze to calkiem normalne ze po tym czasem kobiety chca miec nastepne dziecko

Witam.To prawda ze kobiety chca po aborcji znowu zajsc w ciaze,nawet znam przyklad.Mojego meza kuzyna zona bedac nastolatka usunela ciaze,a teraz sa prawie 10 lat po slubie i chca miec dziecko ale niestety nieudaje sie im.Calkiem mozliwe ze lekarz popelnil blad przy zabiegu a ona przez ta swoja nie przemyslana do konca decyzje bedzie placic prawdopodobnie do konca zycia.Zycze ci jak najlepiej i zebys na przyszlosc pomyslala dwa razy zanim cos zrobisz lub nawet z kims porozmawiala,a wtedy napewno bedzie ci lepiej podjac decyzje.pozdrawiam.pa