Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guarana

ile kosztuje wkładka Mirena

Polecane posty

Gość guarana

Gość szeryf
szukamy z moja dziewczyna odpowiedniej antykoncepcji i interesuje nas wkladka mirena. czy ktos moze napisac ile ona kosztuje???

Gość paciorek
wkladki nie zaklada sie z reguly kobietom ktore jeszcze nie rodzily.

Gość wiki181gazeta.pl
wysłałam Ci maila z informacją o dobtrej cenie wkładki. pozdrawiam

Gość wiki181gazeta.pl
tylko w Polsce mirena jest odradzana nieródkom. Na zachodzie nie ma granicy wieku czy liczby posiadanych dzieci.

Gość wiki181
ale Polska to dziwny kraj

Gość konewima
wiki ale tam gdzie napisałaś w aptece wysyłkowej kosztuje więcej 670 i czeka się. niższa cena była w zeszłym roku

to prawda z odradzaniem dla nierodek. ja mieszkam w holandii i moj lekarz mowi ze jest to bez znaczenia,jest to metoda odwracalna i mozesz po mirenie zajsc w ciaze. kosz tutaj jest130euro,a w polsce z tego co czytam 600zl.

Gość maciejowa25
ostatnio zakładała moja znajoma u dr Wajdy Krosno Podkarpackie mirena z założeniem 750 zł z tego co znalazłam to jest najtaniej w województwie

Gość valerka65
ja mam zbedna wkladke

Gość valerka65
moge odsprzedac za 300 zl i osobisty odbior z Mielca woj. podkarpackie

Gość valerka65
wiadomosci valerie1965@interia.pl nowa,nie otwierana (zapakowana orginalnie) kupilam ja dla siostry ale juz za pozno (spodziewa sie kolejnego dziecka)

Gość Ewka301
wczesniej skupilam sie na angielskich forach, gdyz interesuje mnie kwestia mireny z ich punktu widzenia(mieszkam w uk). Moje obawy sie sprawdzily, spadek libido lub calkowity zanik u rzeszy Brytyjek , sama ulotka mireny o tym mowi w skutkach ubocznych. Moja historia wyglada mniej wiecej tak: 30 lat, 2 dzieci, uwielbialam seks, bywalam duzo bardziej aktywna niz moj partner, koronki, ponczochy, szpilki, seksowne wdzianka byly czesto w uzyciu gdyz oboje to kochalismy. Pisze w czasie przeszlym, gdyz wszystko leglo doslownie w gruzach kilka tygodni po zalozeniu mireny, bylo to 7 mcy temu (5 mcy po urodzeniu drugiego dziecka). Od tamtej pory stopniowo obserwowalam zmiany w mojej psychice, nie bylo wielkiego BUM, moje odsuwanie meza odbywalo sie malymi kroczkami. Najpierw oznajmilam mu, zeby nie dotykal moich piersi, bo mnie to zaczelo draznic, potem zrezygnowalam z pocalunkow, gdy prosil mnie zebym go podotykala az mnie wstrzasalo, sama mysl o tym byla dla mnie oblesna, nagle przestalam rozumiec, co takiego fajnego widzialam w seksie, przeciez to obrzydliwe, te soki, ten sluz, te intymne zapachy, te mokre pocalunki......ghrrrr. W ten oto sposob z etapu swietnego radosnego, dzikiego seksu przeszlismy do walk niemal kazdego wieczoru. Pierwsze oczywiscie co mu przyszlo do glowy, to moj romans, hehe, bo jak. Nie jest w stanie zrozumiec, ze nikogo nie mam i jednoczesnie nie chce sie z nim kochac, ale to nie chodzi o niego, ani o zadnego innego. Chodzi o to, ze w pol roku znienawidzilam bliskosc, nagosc, intymnosc. Z nikim sie nie zapoznalam, z nikim nie utrzymuje bliskich kontaktow, nikt mnie nie podnieca. Dodam, ze bardzo kocham meza, rozczula mnie, jest moim przyjacielem, jest cieplym czlowiekiem i naprawde podziwiam go, ze znosi te sytuacje. Ja postanowilam cos z tym zrobic, bo nie chce czuc sie stara kobieta. Trzy dni temu wymienilam mirene na zwykla wkladke i mocno wierze, ze cos sie zmieni miedzy nami, bo nie wiem co dalej bedzie...

Gość fisch1
ja zakładałam mirenę u dr Wajdy w Krośnie dwa tygodnie temu, czyli maj 2012 - koszt wizyty, wkładki, usg przed i po założeniu to 900 zł. Całość trwała ok. 30 min.