Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramrampapapapa

Jak delikatmie zwrocic uwage znajomej zeby nie podrywała mojego meza

Polecane posty

Gość ramrampapapapa

Bo robiła to juz kilka razy, teraz znowu idziemy na impreze na ktorej ona bedzie jest przyjaciołka majej przyjaciołki, ale ja jej nie znosze.Jest pusta i głupokowata.Ostatnio bezczelnie nachylałam sie przed moim mezem i pokazaywała mu swoj biust...udajac ze jakies niby pytanie m do niego.. Jak jej zwrocic uwage.?Jak ja zpłoszy.Jak jjej troche nosa utrzec.Dodam ze ona ma meza!!

Gość szok2
sam zdziry na tym swiecie na meza, a maz co na to?

Gość rampampampam
maz pantofelek!!

Wiesz, ja sobie ospuscilam, kolezanka mojej przyjaciolki nagminnie przystawia sie do mojego meza, mnie to juz tylko smieszy...jego zreszta tez, bo ona jest juz w tym momencie zwyczajnie zalosna :o

Gość rampampampam
Raija grunt to poczucie humoru i dystans os swiata!!! Podziwiam Cie mnie zazdrosc zdzera:)

Gość monologistka
no wlasnie co zrobic w takiej sytuacji, i to tak zeby tamta nie miala satysfakcji a maz sie nia nie zainteresowal...trzeba ja totalnie zlekcewazyc i potraktowac jak powietrze a przy tym zrobic to tak uroczo, zeby jeszcze tamtej nikt nie zaczal wspolczuc...trudna sprawa

Gość jejku jak nie lubie
takich bab, nie zwracaj na nia uwagi bo jak widzi, ze ciebie to denerwuje to tym bardziej bedzie to robic, moze zacznij zagadywac jej meza?

Gość Na glupie pindy
Brak slow. :O

Gość _______________
Albo przysraj jej jakimś komentarzem. Coś np związanego z nią i jej mężem.

Gość Najlepiej nie
utrzymuj kontaktu z nią. A mąż twój co na to ?

Gość no i jaki masz plan

Gość sama już nie wiem________
pewnie znudzona mężatka i szuka wrażeń :o czy one nie mają żadnych zasad?? ja bym zmyśliła jakąś historyjkę o znudzonej mężatce że np i jej mąż znalazł inny obiekt ale by jej w piety poszło hehehe Do wszystkich znudzonych mężatek szukających wrażeń ZAJMIJCIE SIĘ SWOIMI MĘŻAMI ŻAŁOSNE JEŚTEŚCIE :O poza tym jakmożna komuś męża podrywać i to na oczach żony.Najlepiej to odizolować takie przypadki:P

Gość monologistka
do sama juz nie wiem---> to doskonaly pomysl, zmyslic jakas historyjke i opowiedziec ja w towarzystwie...kwintesencja przewrotnosci, podoba mi sie:)

Gość strusica...
Jak jest pusta to tylko w leb !

Gość nbvnbvnmvnh vbn
gdy bedzie sie nzów tak anchylać to ty podejdz do meza albo mąz do ciebie , przytulcie sie , pocąłujcie nie wiem

zeby podejsc do sprawy z humorem, trzeba miec ogromne zaufanie do meza i dobry kontakt z nim... bo przeciez faceci tez potrafia byc przebiegli;) fakt faktem - my tez sie z takich babek smiejemy. bo maja o sobie niewiarygodnie wysokie mniemanie, myślą, ze zamachają cyckami i wszyscy faceci ich. a tu psikus - nieprawda:)

Gość ramrampapapapa
A najbardziej wkurzyło mnie to jak zobaczyłam ostatnio, że trzyma w ustach jego penisa. 😡

Gość taaaa....
kretynko rzeczywiście bardzo śmieszny podszyw :O

Gość Stalowa Magnolia
A na kim ci bardziej zalezy, na znajomosci z ta znajomą czy na twoim mężu? Wiesz ja bym po prostu unikała bardzo zażyłych kontaktów z takimi znajomymi.Szczerze

Gość ret
co zrobic?e

Gość jesteś przesadnie zazdrosna
Pewnie kobieta raz czy drugi po prostu do niego zagadała, jak to w towarzystwie a Ty już robisz z tego wielkie halo. A Ty jak pytasz o coś jakiegos mężczyznę a masz spory dekolt, to zasłaniasz ręką żeby jego żony nie denrwować? Założę się, że nawet nie zdajesz sobie w takiej sytuacji sprawy że pól cycków na widok Ci wyskoczylo, tak samo pewnie tamta kobieta. Od razu ją trzeba podejrzewac o jakieś niecne zamiary? Podobno każdy mierzy innych własną miarką, więc może to Ty masz jakieś ciągotki do cudzych chlopów, dlatego inne też od razu podejrzewasz o to samo? :-P

Gość lalaladsdf
nie jestem zazdrosna!!!

dlaczego delikanie ??? opernicz jak tylo sie da i i wysmiej ze nikt jej nie chce wiec cudzych mezow podrywa i odczepi sie napewno !

Gość aDTQT