Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalina001

l-karnityna czy BIO C.L.A ?

Polecane posty

Gość michalina001

witam ! wybieram się na siłownie bo juz mi wszystkie diety cud zawiodły, to moja ostatnia deska ratunku,może pod okiem specjalisty coś zrzuce do lata tak z 11 kg by było lux ale nie wiem czy to realne i mozliwe ??chciałam zapytac co mi radzice jakie brać przyspieszacze na redukcje tkanki tłuszczowej przy intensywnych ćwiczeniach ! che żeby szybko było widać spadek masy ciała (tłuszczu) co byście mi doradzili? L-karnityne czy BIO C.L.A ?a może jest jakiś lepszy środek który waszym zdaniem jest godny polecenia i przy okazji podajcie cene ! z góry dzięki

Gość michalina001
prosze dajcie mi jakieś wskazówki który lepiej wybrać??

Gość kolezanka lanka
ja bym na twoim miejscu wybrała L-karnityne takie moje zdanie

Gość r. adek
Najpierw zacznij ćwiczyć! te spalacze tłuszczu to możesz dożucić po jakimś czasie. najważniejsza jest dieta, dużo białka mało węglowodanów i przede wszystki ćwiczenia aerobowe a nie siłownia są najlepsze na spalenie tłuszczu. więc ruszaj lepiej na aerobik, basen, rowerek czy bieganie w parku :)

Gość poczytaj sobie
oczywiscie chociaz +rower czy basen,same w sobie tabletki jakiekolwiek nawet te najdrozsze daja maly efekt niestety;)

Gość michalina001
dzięki za podpowiedzi

Gość pwt
jedno i drugie!! tak najlepiej, to są zupełnie różne substancje i ich działanie się uzupełnia

Gość FoniXD
Cześć dziewczyny:) Hmm ja praktycznie nie mamstrasznego problemu... nie mam nawet nadwagi, ale moje samopoczucie jest nhie najlepsze. Chce schudnąć i to już postanowione. Mija już tydziń od kiedy zaczynam się odchudzać i muszę przyznać że jest mi cieżko. Dziś nawet pokusiłam się na słodycze i szczerze mówiąc nie wyczymałam długo i musiałam to zwrócić. Co jak co , ale zaczynałam odchudzać się wiele razy ale nie doszłam do celu.Tym razem chce aby było inaczej. I nie chodzi o to żeby bardziej podobać się chłopakom, chce po prostu mieć lepsze samopoczucie tak jak zapewne każda z was... 3mam kciuki za was wszystkie;] Może się jakoś zmobilizujemy

L-karnityna jest po prosty super. Ale trzeba ćwiczyć. Ja przed sylwkiem ćwiczyłam codziennie i efekty miałam w dwa tygodnie. Teraz mam impreze ostatkową i znowu się rozpędzam bo to 17.02.07. A po ćwiczeniach obowiązkowo solidny masaż pasami wibrującymi.Swietnie ujędrniają wyszczuplają i mięśnie tak po ćwiczeniach nie bolą polecam. Te pasy są też świetne na ramiona. :)

Gość Stefanno
Kup sobie HMB ale w płynie. Spalisz ktanke tłuszczową i powstanie tkanka mięśniowa. Efekt bardzo szybki.