Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolowingnes

Krzywe, brzydkie palce u stóp a sandałki na lato Proszę wejdź..

Polecane posty

Gość bolowingnes

Mam naprawdę wielki problem muszę w końcu to z siebie wyrzucić :( Mam małe stopy ale o sandałkach na obcasie mogę pomarzyć. Palce mi sie rozjeżdżają na bok i robią się takie grube platwusowate :( ja nie wiem w jakich butach ja mogę chodzic zeby to ukryć. Wstydzę się jechać z facetem na zakupy bo zawsze mnie namawia na takie buty, żebym chociaż przymierzyła a ja sie wstydze bo wyglądam okropnie :( krzywe rozłażące się paluchy. Marzę o seksownych obcasikach ... co ja mogę zrobić pomocy !!! :(

Gość o rany przecież
mozesz kupić takie buty ,które zakrywają palce.Nie widze problemu.W końcu trzeba się ubierac tak aby maskować niedoskonałości

Gość bolowingnes
Wirerz mi łatwo sie mówi, cieżko znaleźć takie buty i żeby były fajne, zresztą to nei to samo co sandałki z jednym cienkim paseczkiem z cyrkoniami nad palcami i zapinane na kostce...ehhhh

Gość rozumiem bo też
mam problemy-mam uszkodzoną macierz paznokcia -mozesz się domyslić jak wygląda.Sandałki nie dla mnie ,więc kupuję buty zakrywające palce.Trudno,przecież się nie zabiję.Są ważniejsze w życiu rzeczy niż niemozność noszenia sandałków

Gość tralalallalalalalal
skoro masz uszkodzoną macierz to nie wystarczyłoby sobie ciemno czerwonego lakieru walnąć na paznokcie ??? i nie było by widac że coś z nimi nie tak

Gość można jak najbardziej
ale on ma fatalną strukturę no i poza tym czuję się źle bo wydaje mi się ze to widać,wole zakryć i już

Gość bolowingnes
a jakie buty nosisz w lato? jak z klapkami tylko z palcami??

Gość 000000000000000
cos o tym wiem, ja mam tak ze tan najwikszy palec jest skrzywiony, a wszytko to za sprawa,r osnacej kosci, wiele osób tak ma z tego co zdazylam zaobserwowac, jednka wolałbym temu jakos zaradzic...

Gość czy ktoś może
pokazać jakie butki w lato można nosić żeby zakryć te cholerne palce??

A może pójdź do ortopedy? Moja kumpela jeszcze na studiach jęczała zawsze, że ma straszne haluksy (miała, choć niezbyt duże) i w końcu ktoś jej poradził, żeby poszła do ortopedy. Wiem, że później nosiła jakies nakłądki na palce czy szynę, nie pamiętam dobrze, ale w rok później nosiła już z dumą klapki. Zawsze jest jakas możliwość, czy to nakładka, czy zabieg chirurgiczny, ale wpierw zapytaj specjalisty. Po co masz się męczyć i stresowac, bo widzę, że jest to dla Ciebie duży problem?

Gość dzieki Aggie

Gość rawka
teraz są bardzo modne butki z małą dziurką pośrodku tak że palce ledwo widać, takie w stylu lat 60-70 może pomyśł o takich są też małe rozmiary i to na szpileczce.Myślę ze w takich na pewno Twoja stopa bedzie wyglądać modnie

Gość mi sie nie podobaja
takie buty!! ochyda !!

Gość mi sie nie podobaja
pozatym nie pasują do małej stopy

Gość popiepszona Magdaaaaaaaaaaa

Gość slaweczka dobra rada
Ja co chwile walilam sie w duzy paznokiec i teraz rosnie w dziwnym ksztalcie i kolorowy- nosze mimo to sandalki tylko z plastrem na paznokciu