Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uehkejskljdklhgjkg

jak zerwac z chłopakiem który ma 2dziewczyne na boku i nie wie ze ty wiesz o tym

Polecane posty

Gość uehkejskljdklhgjkg

co ??

Gość Piła
normalnie powiedz do widzenia za nim on tobie powie

Gość uehkejskljdklhgjkg
chodze z nim od kilku tygodni i przypadkiem dowiedziałam sie ze ma 2 dziewczyne czy to jest normalne , ale sie wkurw... a te wszystki teksy kochanie , skarbenku itd chce z nim zerwac dzisiaj wieczorem i nie jestem pewna na 100% co do tej dziewczyny ale 85% jest długi weekend a on nawet nie chciał sie spotkac to jest dopiero dziwne niby był u "cioci" a w sobote była brzydka pogoda kon by sie usmiał

Gość Majeczkaaaaaaaaaa
No i nad czym ty sie zastanawiasz dziewczyno ???!!!!!!!!!! Tu nie na dylematu - taki facet nawet nie zasługuje na uwage mówisz mu do widzenia - i KONIEC !!!! PROSTE

Gość Piła
dokladnie napisz mu eska ze musicie sie koniecznie spotkac a jak cie oleje to napisz mukrotkiego esa ze ty tez go zlewasz raz na zawsze

Gość ehh podobna sytuacja
jak u kumpla tez tak powiedział swojej dziewczynie bo wyjechał z inna do Szczawnicy heeh takie typy juz tak mają na wierność nie licz

Gość uehkejskljdklhgjkg
juz wczesniej cos podejzewalam bo przestał słac sms i sygnały jak nie moglismy sie spotkac to gadałam z nim kilka godzin przez gg a teraz 30 min max tak jagby mniał czas podzielony na 2 osoby jak mam do niego zagadac na gg bo inaczej nie moge a szczerze to uswiadomiłam sobie ze go nie kocham nie lubie kłamstwa boze co za dupek dzis załozyłam sobie nowy nr gg i imie i zagadałam do niego był nieatywny a sie odezwał a mnie wczesniej powiedział ze musi isc juz szok no tak flirtowałam , posłałam foto jakies laski , powiedział ze ma 2 dzieczyny i to było całkiem na serio powazna rozmowa raczej nie zartował , nie ma nic na koncie w tel a na mnie nic nie wydał wiec gdzie dzwoni do cholery potem przysłał mi swoje foto byłam juz wkurw... i powiedziałam ze strasznie wygląda tak mnie zjechał ze normalnier nie mogłam go poznac szok

Gość kawał gnoja z niego
i tyle nie przejmuj się lepiej rzuć nr gg chętnie, bym dziś po takim pojechała

Gość zamknietawsobie1818
ty jestes z nim krotko wiec nie mysl i odejdz ja mam dopiero problem jestem w 2letnim zwiazku a nie dawno sie dowiedzilam ze moj chlopak ma przyjaciolke hym,,, ktora pisze do niego kocham cie albo kochanieitp. jak ja mam od niego odejsc jak tak bardzo go kocham

Facet Cię zdradza a Ty jeszcze się zastanawiasz jak z nim zerwać .... Hmm W najbardziej podły sposób. Przez telefon powiedz mu, że go rzucasz ponieważ Ci się znudził, jest kiepski w łóżku, i z racji tego, że jest Ci kompletnie obojętny niech Cię nie nachodzi. A później usuń jego nr i nie odbieraj tel, ani nie odp na gg.

Po prostu przestan sie odzywac i nie odbieraj telefonu, nie odpowiadaj na smsy... To bedzie sie dopiero glowil co sie stalo, a moze nawet zaczenie zabiagac? Ale ty go juz ignoruj... a jak bedzie nalegal powiedz mu ze jest dupek i on wie dlaczego... bedzie mial lekcje.. na "normalne" zerwanie to on raczej nei zasluzyl..zbytek klasy dla niego