Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytankooo...

Pyt.ODNOSINIE DZIALANIA HARMONETU

Polecane posty

Gość Pytankooo...

Mam takie pytania: czy sa dziwczyny ktore to braly i zaszly w ciaze?Czy podczas tygodniowej przerwy miedzy braniem pigulek na seks jest napewno bezpieczny??Pomocy!Odp.

Gość ja bralam
ale juz nie biore bo wlasnie ktos mi powiedzial ze nie sa do konca pewne...a tym kim s byl gin

Gość aleś wymyśliła
nie strasz bez potrzeby to nie prawda

Gość przeniesienie
10:27 maj Ja biore Harmonet od ponad 2 lat i jestem zadowolona. Samopoczucie OK, absolutnie nic a nic nie przytyłam (nie to co po Cilest :0 ) biust zrobił sie nieco większy i okraglejszy serio! A libido.. no cóż... wydaje mi sie ze ogólnie tabletki stabilizuja organizm i nie ma juz tych "górek " i "dolków" jak przed braniem tabletek, nie ma tez bardzo wysokoiego zainteresowania sexem jak w przypadku owulacji, kiedy hormony szaleja -m kiedy sie nie bierze tabl. anty. ale ogólnie --OK. Cera sie nieco poprawiła, nie mam wahań nastroju jak przed normalna miesiączka kiedys, itd

Gość cmoczek
nie wymyslam to fakt ze gin (nie moj)ale bliski mi tak mi powiedzial moze mial przypadki wpadek nie wiem i nie wnikam bo za bardzo mnie to juz nie obchodzi.a kazdy robi co chce i bierze co chce.ogolnie harmonet jest ok jezeli chodzi o przyjmowanie ale kazdy ejst inny