Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala emka

przeczytaj i oceń - sms w kom. chłopaka

Polecane posty

Gość mala emka

chlopak odstał nową komórkę. leżala koło mnie no i wzielam ja do ręki by obejrzec zobaczyc menu( tak jak to on robil z moja a ja z jego poprzednim tel). weszlam w sms-wierzcie lub nie- ale tak jakos wyszlo ze sie kliknęło. no i tak zobaczyłam esa od Martyny ktora jest z nim w grupie na studiach(znaja sie odpoczątku marca) . no i teraz to juz po chamsku wcisnęlam go by przczytac : "sorry ze tak pozno odpisuje ale zasnęlam nad ta fizyką. buziaczki :* " i co ja mam myslec o tych "buziaczkch :* " ???

Gość ewaaaa
NO JAK CO...?NIC TAK SIE MOWI

Gość przestac myslec i isc spac

mala emka to nic takiego nie przejmuj sie. ja tez czasami pisze buziaczki lub buzka do kolegow z roku:-) A wcale mnie nie pociagaja:-P

Gość liliowa_wodna
byle komu nie sle sie buziaczkow:) przynajmniej ja tak mam, tylko bliskiemu:) bardzooo

Gość liliowa_wodna
no tak bliskiemu czyli lubi go, kumpluja sie, a szczegolnie ukochanemu, ale zeby tak wszytskim kolegom/ no chyba, ze zartem

liliowa_wodna bez przesady nie strasz jej. widzisz ze panna szuka potwierdzenia ze to nic nie znaczy wiec trzeba ja w tym utwierdzic:-) dla dobra wszystkich! :D

Gość liliowa_wodna
okey, ale jak ja wyslam to :* duzoo znacza:)

Gość mala emka
bo myślałam sobie ze to właśnie takie zwykłe "buziaczki" - z życzliwości... ale jak mnie to strasznie denerwuje ze jakas panna tak do mojego Miśka pisze! bo np. do kumpli takich textow nie wysyłam... a Wy? ps acha SŁUCHAJCIE! odłożyłam wtedy komorke i przyszedł moj chłopak, ktory nie widzial mnie ze ją ruszałam. po 10 minutach zapytalam go czy mge zoobaczyc nowa komorke bo masznowy model i takie tam..;) a On na to" a po co? ja tu czuje jakis podstep:>" probowalam Mu wytlumaczyc ze chce obejrzec z ciekawosci menu i takie tam ale nie dał wiec nie obejrzałam. gdy o tym rozmawiaismy "bawił sie nią" - mowię o tym gdy kiedy poszedl pozniej do lazienki i ja chcialam zapisac sobie numer tej panny to juz tego esa nie było- skasowal go..(!) czy to ie daje do myslenia? a moze nie chcial zebym sie czepiała i robila scen..(?)

Gość zdrowy rozsadek.........
ja bym sie wkurzyla troche... buziaczki zarezerwowane sa dla bliskich osob! a takie panny co kazdemu daja buziaczki to pewnie ogolnie wszystko kazdemu daja i nie wzbudzaja we mnie szacunku... moze chlopaj trafil na taką dajkę,a moze cos kreci? ja bym poczekala na dalszy rozwoj wydarzen,a Martynke miala na oku :P

Gość liliowa_wodna
ja bym poczekala na dalszy rozwoj wydarzen,a Martynke miala na oku solution:P

Gość niezły agent z twojego chłopak
ja to bym juz mu nie wierzylavpo czyms takim

Gość madziara......
No kobieto ja bym tez sie troszke:P zdenerwowała. A po tym jak nie chciał dac ci o0bejrzec nooooooo i usunął!!!! Para nie powinna mieć przed soba zadnych tajemnic. Wiadomo ze jak cos nowe to kazdy chce sobie poogladac:) Tak szczeze BARDZO BYM SIE WKUZYŁA

Ludzie ciii....teraz mala emka nie bedzie mogła spać po nocach:P zaczna się nerwy, wysokie ciśnienie, wieczne poddenerwowanie.:P mala emka chill out. przestań węszyć spisek:-)

Gość madziara......
No wiecie niby taki buziak,ale mnie naprawde by to wkóżyło

Gość mala emka
dziekuję dziewczyny za opinie- czekam na jeszcze albo jakies pomysły w stylu 'jak dowiedziec sie więcej o znajomości z Martynką?" dodam ze jest ona jedyna dziewczyna w jego grupie . hmm kiedys (jak opisywal mi swą grupę) to stwierdzil ze ma na twarzy "tapetę" i jest brzydka(to bylo z miesiac przed tym esem) poza tym jest z nią w grupie na ang i razem układali scenki na jedne zajęcia..ciekawe czemu sie tak złożyło ze własnie z nią(?)

Gość madziara......
Wiadomo że jedynka w klasie to wieksza pokusa na nia niz jakby było ich wiecej:(

Gość hmhm
pewnie dlatego,ze juz ja zna. najlepiej umow sie gdzies z nimi razem i popatrz jak sie nawzajem traktuja. no nie wiem jak wy,ale ja zawsze umiem rozpoznac, czy jakas dziewczyna sie wdzieczy do mojego facea czy nie. no a to,ze sie wdzieczy, to jedna sprawa, a to, jak on ja traktuje,to druga ;) aha,z mojego doswiadczenia wynika,ze jak chlopak uznal dziewczyne za brzydka, to tak predko nie zmieni zdania. moze ja polubic, ale nic ponad to. jesli jestes od niej ladniejsza- spij spokojnie (facecito wzrokowcy, taka prawda,echech)

Gość mala emka
jakma se umówić..nawet jej nie znam..z tego co wiem to nigdzie razem nie wychodza..mam cos zorganizowac..ee..no nie wiem:/

ja mam taki pomysl: umow sie z chlopakiem,ze przyjdziesz po niego i wybierz dzien w ktorym on konczy "te zajecia z Martynka".Skoro jest jedna wgrupie to super bo od razu bedziesz wiedziala o kogo chodzi.Przyjdz troszke wczesniej i czekaj jak na przyklad wyjda z sali.....zobaczysz jak wyglada i moze zobaczysz tez ich relacje....no trudno stwierdzic co zobaczysz:) moze byc tez druga opcja: przyjdz pod budynek wtedy kiedy oni koncza wspolne zajecia i nie ujawniaj sie!poobserwuj z daleka(jesli sie da),moze razem wyjda....zobaczysz i pewnie szybko poznasz czy jest cos miedzy nimi czy tylko dzialala Twoja wyobraznia:)

Gość mala emka
słuchajcie.. mysle sobie... po co go skasowal skoro nic ten es nie znaczył...

Hej hej... Jak długo jesteście razem? Jak mocno jesteś w to zaangażowana? Gadaliście o zdradach w Wasszym związku? Ufasz mu? Musisz sobie na to pytania przede wszytkim odpowiedzieć. Bez tego nie ruszysz z miejsca. Może panienka lubi prowokować... Ja - trochę mi głupio, ale kocham koietować facetów. Mimo, że z moim Kochaniem jest mi wspaniale już dwa lata, to lubię być miła dla innych chłopaków. Czasem się zdarzy buźka lub coś w tym stylu, ale o zdradzie nigdy nie ma mowy. Powiedz coś więcej o Was - to pierwszy raz taka akcja? Zawsze nie było między Wami tajemnic? 3maj się cieplutko, będzie dobrze - buziaki:)

Gość hmhm
no bo nie chcial Cie stresowac buziaczkami- jesli wiedzial,ze zareagujesz hm.... emocjonalnie, to wolal sobie tego oszczedzic. mozesz z nim o niej pogadac. ja zawsze mowie cos w stylu: lubisz ja!ladna jest! a moj wtedy odpowiada, ze owszem,lubi,ze owszem calkiem ladan,ale... no i ja juz wiem,ze nie ma niebezpieczenstwa ;)

a co z moim pomyslem? czemu nie odpowiadasz?:(

Jest też taka opcja, że jesteś o niego zazdrosna. I nawet jeśli nic by ten sms nie znaczył, to on wolał go skasować \"profilaktycznie\". Żeby albo Cię nie wkurzyć, albo nie sprawić przykrości. Ja też tak kilka razy mojemu Miśkowi zrobiłam - tzn. wyczyściłam wszystkie podejrzane \"dowody\" (tzn. to, co on mogł za nie uznać), żeby nie pomyślał, że jestem nielojalna. Ale ile razy mu o czymś nie powiedziałam, np. o spotkaniu z kolegą, to zawsze później (po fakcie) się przyznawałam - żeby być w 100% fair.

Gość mala emka
razem od 1,5 roku mocno zaangazowani -mieszkamy razem jesli chodizo zaufanie /zdrady - On jest wybredny, wiec tu pokladam nadzieje w zaufaniu akcja po raz pierwszy tajemnice..raczej nie- nie było

Gość hmhm
kazda dziewczyna umie wyczuc czy 'cos sie kroi'... popieram idee rozmowy - bez tego wlasciwie nie ma co mowic o bliskosci w zwiazku.. :/

Gość hmhm
WYBREDNY? czyli brzydkie dziewczyny nie maja u niego szans? o kochana, w takim razie wylacz kompa i idz spac, bo naprawde nie ma sie czym przejmowac...