Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mysliciepowiedzcie

chłopak nie pisze do mnie!

Polecane posty

dzis bylam na grillu u niego z jego przyjaciólmi,a on ciągle latal,przynosil jakies jedzenie,ale czasem siedzial w domu i pisal na gg.zamiast z nami posiedziec,niby dopiero zaczynamy sie poznajemy,ale on wysylal mi normalnie bardzo duzo smsow.a dzis jak wrócilam do domu,to sie sam nie odezwal,tylko ja pod pretekstem czy czy zna taki nr co do mnie dzwoni,a on z nie zapytal czy sie za bardzo mi sie nie nudzilo,a ja mu e moze troche,ze bylo mi smutno jak z nami go niebylo.a on ze przeciez widzialas jaki bylem zalatany,taaaaaa siedząc na gadu gadu??? i teraz sie nie odzywa>jak myslicie powinnam sie do niego odezwac?pierwsza?bo ni chce zeby wyszlo ze ise narzucam

Gość broń Boże nie pisz nic
niech sam napisze

Gość poczekaj moze jest zajety
nie pisz jeszcze

Gość mala emka
czekaj- wiem z doświadczenia:)

czyli bylabym nachalna tak?

Gość niestety byłaś

zalezy mi na nim,i smutno mi jak nic nie pisze

Gość mala emka
moze mial wzana sprawe na gg. teraz pewnie spi bo jest zmeczony idz spac i wytrzymaj do jutra-zobaczysz ON NAPISZE! :)

kiedy bylam?wysylając mu tego smsa?serio chcialam sie dowiedziec o ten numer i tak wyszo przy okazji

Gość niestety byłaś
nie bąź w gorącej wodzie kąpana, jak mu też będzie zależało tak jak tobie, sam napisze :)

tak to pisal mi 40 smsow dziennie ,a teraz nic:(

Gość Arahja
Jeżeli powyższa wypowiedź to nie podszywacz, i naprawdę pisał Ci kiedyś 40 smsów dziennie - to powinnaś tylko się cieszyć, że przestał! :]

Gość jak myśliciepowiedzcie
tak to prawda>40 smsów na dzien,a od wczoraj nic nie napisal i nie iwem co myslec,czy mu sie odwidzialo czy moze jeszcze śpi.posłuchalam was i nie napisalam do niego nic jak narazie,ale teraz sie zastanawiam czy on wogole sie odezwie:(

Gość wiolinka27
Zapros go do siebie na grila, a potem siadz sobie na gg, a najlepeij na kafeterii :-) Ciekawe jak sie poczuje

jak on tak sie zachował to ja sie czułam okropnie i nie wiem czy mu zalezy,bo po co mnie zapraszal jak prawei nie wykazał zadnego zainteresowania.sama juz nie wiem czy zakończyc te znajomośc

Gość odpuśc go sobie

i wiecie co nadal nie napisał!!!sprawdzilam z kolezanką czy moze kasy nie ma,ona wysłała mu smsa co słychac a on jejj odpowiedzial a do mnie nic nie napisał,chyba jednak mu sie odwidzialo

Gość CHrolka
Faceci tacy są na dobrą sprawę sami nie wiedzą co chcą niektórzy nawet zachowują się jakby całe 24h mieli okres jak baba... Myślą że mogą wszystko ale kobieta powinna liczyć na siebie być silna i jeśli będzie mu zależeć będzie nawet kwiaty pod dom nosił absolutnie nachalność to facetów zniechęca i szukają innych.. znam to z swoich problemów...

Gość bjj
a mnie by wkurwialo gdybyl ciagle tylko ja pisal, skad ma wiedziec ze Ci zalezy ?