Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soczewki

Najlepsze Waszym zdaniem SOCZEWKI KONTAKTOWE

Polecane posty

Gość soczewki

Czesto wysychaja mi oczy i chcialabym kupic sobie inne soczewki niz mam.A uzywam SOFT LENS Moze zaproponujecie mi jakies?

J&J ACUVUE ADVANCE :):) silikonowo hydrozelowe i maja skladnik nawilzajacy. mi bardzo odpowiadaja w sklepie ok 110 zl za 6 szt

Gość ally.1
ja tez uzywam acuvue advance.Bardzo zadowolona jestem,choc wieczorem wysychaja mi oczy.Nie powoduje to zadnego dyskomfortu tylko ciezko soczewki zdjac,wiec najpierw daje troche plynu do soczewek do oczu. A komfort przy noszeniu soczewek zalezy w duzej mierze od plynu.Z tego co slyszalam najlepszy jest ReNu Nawilzajacy.

Gość soczewki
o tym plynie RENU mowili niedawno w telewizji,ze moze powodowac bole oczu,zaczerwienienie,moze prowadzic nawet do chwilowej utraty wzroku.Chyba byla to jaklas wadliwa seria.Ale mi ten plyn nie sluzy

Gość ja poelcam tylko i wyłacznie
o2 optix- wg mnie nie ma lepszych soczewek -przepuszczaja dwa razy wiecej tlenu przez co nie wysusza oczu...........-polecam-Teraz chyba jest nawet na nie promocja.:-)

ja nie jestem zadowolona z o2 optix. Nie moglam dlugo w nich wytrzymac. Jak tylko wracalam z zajec do domu, mialam ochote je zdjać jak najszybciej! Zmieniłam teraz na Focus i jest o niebo lepiej. Mogę wytrzymać calutki dzień i nie przeszkadzają mi. A o2 optix mi przeszkadzały. Ale to wszystko zależy od oka. Dla jednej osoby te sa dobre, a dla innej inne. Musisz sama wupróbować i zdecydować.

Ja najlepiej lubie Soflens, jedyne soczewki w ktorych nie czuje dyskomfortu, jakies suchosci, przesuwania sie w oku, a takie sensacje mialam przy J&J.

Gość optikuska
up

Gość nie specjalistka ale....
j&j, to nizsza półka, z tych lepszych to sa FOCUSY, i ja mam tez ASPHERIC, podobno lepsze