Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krem

Jaki krem z bardzo wysokim filtrem dla maluszka?

Polecane posty

Gość krem

Potrzebuje dla rocznej coreczki krem z bardzo wysokim filtrem albo"bloker"? sama nie wiemjak jest z tymi blokeramu,Ma bardzo wrazliwa buzke i nie wiem co jej kupic?

Gość svr

Gość krem
a jaki ma filtr?czy to jets bloker? czy pisze ze jest dla dzieci?ile kosztuje?

Gość svr
svr 50 chicco 50-bardzo fajny moje dziecko ma b. jasna karnację i rok trmu nic się nie opaliła jest tez svr 100, ale trzeba pamietać że sloneczko te dopbrze wpływa na skórkę, a u nas lato nie jest takie każdego dnia słoneczne

Gość svr
svr ok 47 zł a chicco ok 25 zł

Gość krem
no wlasnie ciagle sie zastanawiam czy ona powinna miec bloker? bylam z nia kiedys nawet u dermatologa ,ale zima,kazal wtedy uzywac kremow"dla narciarzy"Ma czesto czerwone policzki i w przyszlosci mopze miec cere naczynkowapo mnie niestety.Dlatego chce zrobic wszystko,zeby juz teraz chronic jej buzke Tym bardziej ze mamy swoj domek i wiekszosc czasu spedzamy na dworze

Gość krem
no wlasnie ciagle sie zastanawiam czy ona powinna miec bloker? bylam z nia kiedys nawet u dermatologa ,ale zima,kazal wtedy uzywac kremow"dla narciarzy"Ma czesto czerwone policzki i w przyszlosci mopze miec cere naczynkowapo mnie niestety.Dlatego chce zrobic wszystko,zeby juz teraz chronic jej buzke Tym bardziej ze mamy swoj domek i wiekszosc czasu spedzamy na dworze

Ja całe wakacje używałam kremu marki hipp. Z bardzo wysokim faktorem. Byłam z niego mega zadowolona. Na dodatek bardzo łatwo można go było rozsmarować co też jest ważne. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.