Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bolący cyc

Bolące piersi!!

Polecane posty

Gość Bolący cyc

Ludzie ratunku!!! Strasznie bolą mnie cycki!!! Dwa dni temu miałam owulację (wiem że miałam bo bolał mnie brzuch) a od wczoraj bolą mnie cycki. Nie mogę się nawet położyć na brzuchu, nie mogę się schylić, nie mówiąc nic już o dotykaniu. Okres dopiero za ok. 2 tygonie, jak ja to przeżyję!!! Pomocy!!!

Gość ej nie paniukuj
mnie też bolą i nie robię z tego takiej afery.

Gość mnie tez
bolą od piguł antykoncepcyjnych:(

Gość Bolący cyc
Widzę że mało kobitek ma taki problem, bo dla mnie to jest naprawdę ogromny problem jak nie mogę się nawet przytulić do mojego faceta. A po za tym ja nie biorę piguł anty od ponad roku. A tak blesne piersi mam dopiero drugi cykl z rzędu. Czy z takim problemem wypada iść do gina? Nie wyśmieje mnie?

Gość Help pomocy

Gość Ania 26
Masuje je delikatnie, codziennie...

Gość nigdy w życiu
Albo niech ci ktoś inny masuje , masuje , którym palem ukłuje?

Gość qwerty36
Fakowcem mnie ukłuj, hih hih hih

Gość ziołówka
Mnie też bolą i to od dawna! Byłam z tym u gina, żaden wstyd- przepisał preparat z wiesiołka i jakby nie przeszło, przyjść znów! Ale już z tym nie byłam. Koleżanka doradziła, żeby codziennie brać Rutinoscorbin po 2 tabletki. Jak biorę 2-3 miesiące, to później dłuuuugo nie bolą, ale jak robię sobie przerwę(czasem trzeba z miesiąc -dwa nie brać), to potem znów bolą. I tak w kółko! Polecam Rutinoscorbin i cierpliwość w czekaniu na efekty!

Gość mnie bola
powieedzial mi ginekolog ze za stresu moge miec za duza ilosc jakiegos tam hormonu. cos tam przepisal ale nic nie pomoglo. a bola juz tak za nie moge spac w nocy

sprobujcie cwiczyc np. skakac na skakance , ja odkad cwicze i biegam to nie mam pms ani bolu piersi bo uwalnie sie woda z organizmu , ale jA nie biore tabletek

Gość Mnie też bolą piersi....
Witajcie! Ja mam to chyba ze dwa lata,że mnie bolą. Tabletki biore,ale dopiero ponad miesiąc,więc to raczej nie od tego. Nie wiem co mam zrobić,bo moje koleżanki nie mają takiego problemu. Chyba pójdę do lekarza z tą dolegliwością,ale nie chciałabym brać jakiś tabletek. Wolałabym raczej jakieś ziółka albo maść czy coś. Pozdrawiam. Monia.

Gość mr...
Ale ile przed okresem moga bolec i przez jaki czas bola? czy mozliwe zeby 2 dni po zaplodnieniu juz tak bolaly???? bola mnie juz5 dni a okres za jakies 10 dni

Gość wiemwiemwiemze
no tak...tylko ze rutinoscorbin powoduje kruchosc naczyn jesli go za duzo uzwyac...

Gość jozefinka
Pijcie nalewke z nagietka- poprawi prace jajnikow i nie beda bolaly.Robcie nasiadowki z ziol np szalwi skrzypu krwawnika nagietka.

Gość natala563
Proszę o pomoc!!! od jakiegoś tygodnia bolą mnie strasznie piersi. w prawdzie jest to jeden z moich objawów miesiączki ale zwykle bola mnie tydzień przed okresem a nie 2 tygodnie...dodatkowo z jednaj wydobywa sie jasnobiała cieć :( robiłam test ciążowy- wyszedł negatywnie. co mam zrobić?? proszę o pomoc

Gość sraniewbanie
ale jak można skakać na skakance, kiedy cycki bolą tak, ze spac nie można?

Gość Peee
mnie piersi nigdy nie bołay... około miesiac temu zayzłam escapelle... okres spoźnia mi sie juz 10 dni, a piersi bola mnie juz od 4 dni.... czy to oznacza ze bede miała okres? ale nigdy przed okresem piersi mnie nie bołay;/ pomocy!!

Gość trlala
Hmm a to nie dlatego, że rosną?

Gość malenka021
mam powazny problem bardzo bola mnie piersi juz od mies sa twarde i tak jaby spochniete mam 24 lata i chyba mi nie rosna ? ja juz sama nie wiem

Gość boli..........
mnie teraz tak bola ze szok

Gość cytryna wawa
dziewczyny :-) idżcie do gina, to typowy problem, nie ma się czego wstydzić ja dostałam Mastodynon i od tamtej pory zapomniałam o problemie

Gość miserYheavY
Mnie bolą prawie od rana i nigdy takiego bólu nie miałam, i to chyba przez ciąże(?), bo okres mi się spóźnia 3 tygodnie już.;/ I już nie daje rady z tymi bolącymi cyckami!!!!

Gość PyZy
Ja mam ten sam problem, bylam pare razy z tym u lekarza, dziesiatki usg i jak zwykle nic nie wykazalo. Jeden madry lekarz zalecil mi regularne spozywanie tabletek z OLEJKIEM Z WIESIOLKA i dzieki Bogu czuje roznice. Dzialanie odczuwa sie dopiero po kilku tygodniach stosowania, ale naprawde dziala. Goraco polecam.

Gość PyZy
Inna sprawa że dla osiągnięcia orgazmu tłukę je młotkiem po kilkadziesiąt razy ale wstydziłam się powiedzieć o tym lekarzowi :(

Gość angiii
mnie tez bola piersi, ale nie ze bola jak przy okresie(a wtedy juz bolaly) teraz to mam kamienie!!!!! duze nabrzmiale, twarde..... kolezanko. ktora polecila skoki na skakance.... ja jak chodze to je sobie trzymam, bo z bólu nie moge....;) pozdro

Gość jewcia
Mnie też strasznie bolą piersi, mam 17 lat, jestem dziewicą, nie biorę żadnych tabletek ani nic takiego. Przed okresem nigdy tak nie miałam, a piersi bolą mnie już z miesiąc... Czasami to tak mocny ból, że się w nocy budzę, jak przez przypadek położę się na brzuchu np. Myślę, że to może przez to, że jeszcze mi rosną piersi, no ale ból okropny...

Gość ulka93
mam ten sam problem tyle, że ja się z nimi męcze nonstop bo czasem zaczynają mnie boleć nawet 3 tygodnie przed okresem! czyli krótko po tym jak mi się skończy to można zwariować, a 2 tygodnie przed to normalne. Nie mam żadnej metody, która pomaga, po prostu staram się nie narażać je na dotyk, uraz, na wfie ledwie się ruszam, to wina zaburzeń hormonalnych, wiem, że moją znajomą przestały boleć jak rozpoczęła brać tabletki anty bo wyrównała sobie poziom hormonów, więc może kiedyś będzie lepiej. To rzeczywiście straszny dyskomfort i współczuję, bo ja mam obsesję na tym punkcie, byle mnie ktoś lekko nie trącił już nie mówiąc o dotykaniu prze chłopaka.

Gość jewcia
No wiem co przeżywasz... Coś strasznego;/

Gość heee
ludzie ratunku bolą mnie tak że nie moge połorzy csie ratunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu