Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana

Zanim dowiedzialam sie,ze jestemw ciazy pilam i palilam

Polecane posty

Gość zatroskana

Czy to moze miec zgubne skutki? Tak sie boje,ze plod mogl zostac uszkodzony i to juz w pierwszym trymestrze, czuje sie z tym okropnie :-(

Gość nie nie sądzę
żeby miało się coś stać. W końcu nie byłaś świadoma tego,że jesteś w ciąży :) Moja siostra popalała nawet w ciąży, za co często na nią krzyczałam, i urodził się zdrowy, pełen energii dzidziuś. Ale teraz od papierosów i alkoholu trzymaj się raczej z daleka ;)

Gość ja mysle
ze skoro teraz jestes taka odpowiedzialna to twoje picieczypalenie nie bylo az takie intensywne:)nie pal teraz i nie pij ,odzywieja sie dobrze a dzisidzia bedzie kochaniutka i urocza:)glowa do gory

Gość nie moglo zaszkodzic
takie rzeczy moga szkodzic dopiero jak wyksztalci sie lozysko, czyli ok. 4 miesiaca, oczywiscie poza ogolna szkodliwoscia na Twoj organizm

Gość matko
przeciez palenie i picie najbardziej szkodzi wlanie do 4 m-ca!

Gość ankaaaaaaaaaa
No wlasnie,bo ja tez juz mam metlik w glowie.Czesto sie zastanawiam kiedy to szkodzi najbardziej:przed lozyskiem czy po?Teoretycznie jak juz jest lozysko to powinno byc bezpieczniej bo przeciez filtruje...Moze ktos bardziej obeznany sie wypowie...

Gość ggggggg
Ale nie powinnas z dnia na dzien rzucac palenia bo to tez zaszkodzi Twojemu zdrowiu.Dlatego przy rzucaniu palenia każa sie udac do lekarza.Taka gwłtowna zmiana w organizmie jest szkodliwa.

Gość 26latka
A mi sie wydaje ze dopiero teraz kobiety bardziej dbają o siebie kiedy są w ciązy. Dawniej mniej dbały. Moja mama paliła kiedy była ze mną w ciązy i mówiła ze wiele jej kolezanek popalało. Ja jestem zdrowa i nigdy nie chorowałam:) mam 26 lat