Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wedlug mnie

Nerwica a ciąza

Polecane posty

Gość wedlug mnie

Mam nerwice od 10 lat. Jestem bardzo drobna i mam juz 32 lata. Boję sie zajsc w ciąze. Napiszcie co o tym sądzicie. Aktualnie biore coaxil p/depresyjny. Pomocy!!!

Gość justalala
a dokładnie na jaka nerwice cierpisz?ja mam lękową-brałam coaxil ale na mnie nie działał-natomiast zbawienny okazał sie afobam-jak zaszłąm w ciaze wszystkie leki poszły w kat i teraz "jade"na ziołowych-ciaza troche uspakaja -troche zmienia tok myslenia-generalnie paskudna choroba-ja mam 28 lat i cierpie od 4-5

Gość karmen79
Witajcie! Ja cierpiała na zaburzenia lękowo-depresyjne i zaburzenia odrzywiania od wielu lat.Brałam masę leków bez większych efektów.Teraz jestem w czwartym miesiącu ciąży i czuję się doskonale.Depresja ustapiła jak tylko dowiedziałam się ze jestem w ciaży.Lęków nie odczuwam wogóle.Jestem bardzo szczęśliwa.Teraz mam dla kogo walczyć i nie pozwolę by nerwica zniszczyła po raz kolejny coś tak pięknego w moim życiu. Życzę wam zdrówka i spokoju. Powodzenia!!!

Gość justalala
karmen-dzieki za te słowa-ja koncze szosty miesiac i od poczatku grudnia wytrzymuje bez lekow-damy rade!!!dzidzius zmienia psychike i nastawienie o 180 stopni

Gość wedlug mnie
ja mam straszne gonitwy mysli. Poza tymprzez to nie moge jesc i wyglądam jak anorektyczka. Jezeli tylko objawy lekow ustepują to wcinam co popadnie i tyje. Wtedy to jestem szczesliwa. A co do ciązy to mysle o zrobieniu wynikow w Polsce, bo mieszkam w Anglii) i wtedy dopiero probowac zajsc. Boje sie panicznie. No i ten moj wiek-32 we wrzesniu...

Gość kapuza
Mam podobnie.Mam 31 lat za soba spore problemy zdrowotne zwizane z roznego rodzaju lekami itd.Wlasnie podjelismy decyzje i staramy sie o dziecko boje sie ogromnie ps.tez mieszkam w Anglii

Gość hania32
kapuza, agdzie mieszkasz, bo ja w Bristolu. Moze podaj mi swoj adres mailowy. Jezeli chcesz, to popiszemy. Interesuje mnie gdzie mozna zrobic wyniki, zwlaszcza poziom hormonow i ile to kosztuje. Pozdrawiam

Gość kapuza
czesc hania32.Wlasnie wrocilam do rzeczywistosci.Wiesz niewiele moge ci pomoc bo sama jestem zielona jestem na etapie szukania dobrego gin(mam juz namiary)Wczesniej latalam do Polski.Jezeli masz skierowanie od lekarza to nic nie kosztuja badania chyba ze leczysz sie prywatnie aha mieszkam w Londynie.Pozdrawiam

Gość agata26
ja tez cierpie na nerwice od jakichs 5 lat , prawie dwa lata mialam spokoj i nagle teraz w ciazy znow wroclio ale wiadomo zadnych lekow nie moge, jeszcze na dodatek mieszkam w Anglii gdzie to wszystko wydaje sie buc trudniejsze...ale dla dzidzi wszytsko zniose choc czasem wydaje mi sie ze zwariuje :(