Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cogito er

Co mam rozumiec przez te teksty mojego faceta?

Polecane posty

Gość cogito er

Rozpakowujemy obydwoje lizaki a on mi się pyta "mogę Ci włożyć do buzi?" Przyniósł mi loda na talerzyku i mówi: "Zrobiłem Ci loda, a Ty mi kiedy zrobisz?" Takiego typu teksty lecą często z ust mojego ukochanego. To ewidentne podteksty a ja ich nienawidzę. Mówiłam mu to, ale on dalej swoje. On mówi, ze żartuje, ale mnie to tak denerwuje bo nigdy nie zgodzę się na seks oralny. On mnie odpycha od siebie takim tekstami. Wasi sa tacy sami?

Gość go sum

typowe dla facetów. :) ja takie teksty, kiedy słysze od mojego męzczyzny, przyjmuje z usmiechem. pozatym.. uwielbiamy seks oralny. dziwie sie, ze ktos nie lubi..

Gość atomówka*
Smako-łyk ubiegłas mnie... miałam zadać to samo pytanie - jak można nie lubić seksu francuskiego?!

Gość cogito er
Po prostu, dla mnie to niemoralne, nie mogłabym i tyle.

Gość lodzik piekna sprawa
dziwna jestes :-)

nie rozumiem, co w tym jest niemoralnego... ale ok, każdy ma swoje poglądy.. myslę, że ejstes jeszcze młodzitka ale z czasem pewnie zmienisz zdanie:)

atomówka 🌼 :):) mysle, ze to seksu francuskiego, trzeba poprpstu dojrzec. ale absolutnie nie bulwersuj sie. gdybys ty chciala, a twoj facet nie to, zapewne, tez byś puszczala jakies \"pod teksty\" :)

no to mu zrób tego loda. to jest proste, wystarczy ze dobrze zroumiesz instrukcje na opakowaniu. polecam czekladowe.

Gość do Smako-łyk
heh he , ciekawe , a jeszcze przed chwilą na innym forum zarzekałaś się , że seksu nie uprawiasz i dziwką nie jesteś .. Czyżby ten cudowny oral był z twoim eksiem, który Cię bije za to, że się puszczasz?

Zmuszać się nie powinnaś skoro tak bardzo nie chcesz. A na takie głupie aluzje należy stanowczo reagować! Choć moim zdanim to trochę dziwne, seks uważać za moralny a oral nie;/

powiedz mu że zrobisz i kiedy chwycisz ręką go za fiuta- to tak mocno żeby go zabolało.... potem powiedz że żartowałaś i wyjdź- to da mu do myślenia a jak nie to się rozwiedź z cepem

Gość cogito er
No młoda jestem, 20, ale poglądów mam nadzieję, że nie zmienię. I dlatego, że on teraz wyjezdza z takimi tekstami boje się co bedzie póxniej.

hehe jakbyś wczytał się w forum, to bys zauwazyl/a, ze pisalam, ze jestem od 9 miesiecy w szczesliwym, zdrowym zwiazku! pryzkro mi, ze w takim wieku nie potrafisz czytac, ze zrozumieniem!! hehe

po za tym to już udowodnione że nie lubiący oralnego sexu to ludzie źle dopasowani, nie kochający się w pełni- coś wam w związku szwankuje ... sorry

Gość lizaczek22
sama daj mu wylizac niech sie wykaze zobaczysz jakie to fajne! a moze ty go nie kochasz i nie jestes go pewna? ja kocham swjego facetai i wiem ze bedziemy razem na zawsze, dlatego zrbie dla niego wszystko! a to jest bardzo przyjemna forma okazywania uczuć!

Gość do Smako-łyk
skoro po 9 miesiącach rozkladasz nogi do orala, to też nie jesteś lepsza

tak po 9 miesiacach rozkladam nogi do orala. Boze co za ludzie! Tak po 9 miesiacach, kocham calym sercem, i jestem zareczona! i co nazwiesz mnie dziwka i szmata, za to, ze kocham calym sercem? Odbij!

Gość cogito er
Do lizaczeka22 - ja nie zgadzam się na oral w obydwie strony. A co do kochania to bardzo go kocham i dlatego obwiam się, że ten oral będzie w przyszłośći problemem. Zrobiłabym dla niego wszystko, ale nie to:(

a ja rozumiem autorke jesli czuje ze to niemoralne niech tego nie robi, bo raz zrobi i pozniej koniec:) dla mnie np tez jest to cos niemoralnego, ale mimo to robie to dla mojego faceta.Ale zle sie pozniej z tym czuje, wyrzuty mnie zjadaja.Ale czego sie nie robi z milosci;))))) autorko a do seksu analnego tez robi aluzje?

Gość cogito er
Co mnie zniechęca? Hmm, trudno powiedzieć, zwyczajnie ta forma seksu mi nie odpwiada. Nie wiem czy można tak powiedziec, ale dla mnie to nieczyste, tak nie po Bożemu.

napalona. nie tylko juz mi sie cisnienie podnioslo. nagle wszyscy tacy swieci!! :)