Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutki chlopczyk 24 latka

Chce zeby przywrocono program - TIK TAK .

Polecane posty

Gość a jak byliście nasto
a ja kochałam początkową melodyjkę z 5-10-15 ta ra ta-ta-ta-ta ta ra ta-ta-ta :D :D

moim zdaniem nawet jesli by wznowili program to nie bylby juz taki jak dawniej. niedawno obejrzalam nowe domowe predszkole(kiedys bylam wielka fanka tego prognamu;) ) i szczerze mowiac wcale mnie nie zachwycil. czasy sie zmienily, dzieci sa juz inne i inne robia programy.ale fajnie by bylo gdyby puscili stare odcinki:D

wlasnie, dlaczego teraz nie robi sie programow dla dzieci i mlodziezy? albo nie kreci sie seriali skierowanych to grupy wiekowej 5-15? kiedys lecial serial tajemnice sagali, trzy szalone zera i wiele innych. teraz mam wrazenie ze zapomniano o mlodszych widzach:( wszedzie tylko polityka i programy publicystyczne sa...

Gość rtx
jak to dzieci s ainne? dzieci nie mają co ogladać w TVi dlatego powinny się przyzwyczaić do czegoś nowego(starego)

A wie ktoś może co to jest \"chechłacz\" albo czaczka z dziurką?Błagam odpowiedzcie mi , bo to pytanie dręczy mnie od ponad 20 lat!!!!

Gość ighuana
Nie wiem co to takiego Teraz się nie robi programów dla dzieci,bo telewizja nie ma na to kasy,za to ma kasę na beznadziejne festyny muzyczne z udziałem różnych amatorów ,którzy udają że umieją śpiewać.Ludziom wciska się tanio robiony kicz ,no bo szkoda kasy na opłacenie takich osób jak pan tik-tak ,którzy profesjonalnie prowadzili zespół muzyczny oraz tworzyli co tydzień nowy program.Widać było włożony wysiłek i dzieciom się to naprawdę podobało. Kogo dziś obchodzą dzieci,gdzie jest telewizja dla dzieci i młodzieży która kiedyś miała co dzień swoje ramy czasowe od 9.00-10.30 i 16.00-17.00 ?No gdzie to jest,dzieci są teraz biedne ,bo naprawdę nie mają co oglądać. A jeśli chodzi o pogląd że to niby dzieci się zmieniły,jest to nieprawda,ponieważ dzisiejsze dzieci wciąż chodzą na różne zajęcia muzyczne,taneczne,plastyczne.Wciąż rozwijają swoje zainteresowania,ale telewizji już nie opyla się pokazywać tego na antenie,TVP myśli że przyciąga widza bo narąbała 7 kanałów tematycznych które są wszyskie g... warte,ale za to terazzmieści siętam więcej reklam i będzie kasa. Można powiedzieć że program TVP jest dziś tyle warty co moderacja na forum.o2.pl

Gość ptt
"Ten pedofil, wujek Krzysio był w pyte Coś się wam pogęgało. Jak pedofil może być fajny? Ten program, pod względem podświadomościowym, był dziwny: wujek Krzysio obłapywał dzieci, Ciotka Klotka jakby udawała, że nic nie widzi, choć zawsze miała wytrzeszcz oczu, siostry Winiarskie z kolei rywalizowały o względy wujaszka. To nie było normalne, ten program aż ociekał seksem Nie podałabym ręki pedofilowi A Zając Poziomka z Rozamundą to były największe perwersy w telewizji! Chyba ze względu na pedofilskie podteksty. Kulfon zawsze siadał blisko małych dziewczynek i miał duży czerwony nochal " ksenofaryno, o co ci chodzi? miałaś jakieś niegodne doświadczenia, że tak stanowczo i wiele twierdzisz? Wyluzuj troszkę bo chcąc (nie chcąc?) możesz komuś wyrządzić niezasłużoną krzywdę.

Gość lucia21
tak pan krzys byl the best! ciuchcia też fajna. ale ja tskinie jeszcze za ulicą sezamkową ale ta w wersji angielskiej bo ta po polsku juz nie była taka fajna no i w niedziele był tęczowy Music box tez wypasiony. eh lata dzieciństwa:)

Gość ghhhhhhhhhh

wlasnie na jedynce pokazywali fragmenty dawnych dzieciecych programow...tak mi sie przypomnialo; Tik-Tak lubilam ogladac pamietam przyszlo sie z podstawowki rzucilo w kat plecak na tik-tak a to lecialo tylko raz w tygodniu fasolki fajnie spiewaly... pamietam ''witaminky,witaminki dla chlopczyka i dziewczynki, wszycy mamy dziarskie minki bo zjadamy witaminki'':) czy tam ''Zuzia lalak nie duza'' byl jeszcze jeden moj taki ulubiony program matematyczny ''Pigma I SI'' tacy w kombinezonach lecieli statkiem na planete ziemie-zawsze bylam ciekawa gdzie wyladuja- to na biorku u ziemianina w domu,to na straganie-uczyli matmy obrazkowo-fajne to bylo... nie lubilam ''Teleranka'' i 5-10-15