Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reksioooo

wstrzymanie okresu!!!!!

Polecane posty

Gość reksioooo

czy mogę wziąść jedno opakowanie tabletek po drugim tzn nie robiąc przerwy na okres??

Gość jagoo
mozesz

Gość reksioooo
i tak zrobiłam.i dostałam okres.nie wiem co się dzieje.powinnam iśc do lekarza? czy teraz,kiedy cały czas biorę tabletki-mimo okresu-mogę zajśc w ciążę?powinnam się dodatkowo zabezpieczać?

W ciążę teraz nie zajdziesz, dokończ po prostu to opakowanie, albo możesz przerwać i po 7 dniach rozpocząć nowe

Reksio ja mam to samo, zaczęłam drugie opakowanie bez robienia przerwy i i tak mam krwawienie, też sie przestraszyłam bo w sumie na nic sie to zdało:(ale dokończę opakowanie, żeby się juz do końca nie rozregulować:(

Gość reksioooo
no właśnie.ja też dokańczam to drugie opakowanie.ale teraz żałuję.mogłam normalnie skończyć tamto,poczekać na okres i zacząć drugie;( tylko mam teraz wątpliwość-czy jak mi się skończy okres,nadal będę brała pigułki to istnieje możliwość zajścia w ciąże?

Gość LILCIA
A ja zazywam luteinę na bolesne miesiączki, od 16-26 dnia cyklu, a potem mam czekac na okres. W pierwszym miesiacu tak bylo, ale w tym zanim skonczylam, juz dostalam i to jaki bolesny!!! Ale wzielam pozostale dwie i w sumie nie wiem, co to ma byc!ktos wie??

Gość susi
ja jak wzięlam 2 op. diany to nie mialam plamień, ale jak nie zrobilam przerwy przy novynette to cały miesiac sie meczylam z tymi krwawieniami...

Gość reksioooo
cały miesiąc???o masz ci los:( bo w sumie to mój to już trochę długo trwa..chyba przejdę się do lekarza.