Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

MAM duży problem,wejdz prosze!!!stres czy tabletki??

Polecane posty

otoz biore yasmin ponad pol roku i mam ostatnio straszna suchosc pochwy,zero ochoty na pieszczoty,nie mowiac juz o sexie a najwiekszy problem w tym ze dzisiaj powinnam zrobic przerwe a tego nie zrobilam! wzielam tabletke bo w piatek dostalabym okresu a mam mature a mnie zawsze boli brzuch nie chce zdychac na egzaminie mojego zycia! jakie moga byc tego konsekwencje ze nie zrobilam przerwy i co z ta suchoscia pochwy???prosze pomoz mi jesli mozesz...czy moje lipido kiedys wroci,czy to tylko stres??????????oczekuje odpowiedzi na 3 pytania o lipido,suchosci pochwy i o tej nieszczesnej przerwie...

Gość bruszkatika
ta przerwa nic zlego nie spowoduje wiec sie nie martw..a z ta suchoscią i spadkiem libido to mam tak samo od kąd biore tabletki...:( ale jesli to zaczelo sie nie dawno to mzoe byc przez stres !! poczekaj troche !! powodzenia na maturze ja tez pisze:(

dzieki ze odpisalas...wczoraj w nocy mialam wolna chate,moje kochanie przyjechalo i co? i nic! nie dało rady bo bylo tak sucho ze az uciekalam od tematu...przykro mi bo kiedys bylo inaczej...Tobie rowniez zycze powodzenia na maturze..

Może pomoże wam żel nawilżający dla kobiet? Suchość to często problem , przy braniu tabletek.

tez o tym myslelismy najgorsze jest to ze nawet na pieszczoty nie mam ochoty..kiedys uwielbialam jak calowal mnie po szyjce a teraz nawet mnie to nie wzrusza..mam dosyc tych tabletek ale nie moge ich rzucic bo znowu pogotowie bedzie przyjezdzalo...z bolu brzucha oczywiscie...

A mówiłaś lekarzowi o spadku libido? Może inne tabletki będą Ci lepiej służyć.

Gość jaaaaaaaaaaa
ehhh wiec, z ta przerwa jest roznie, ja raz nie zrobilam tez to mialam plamienia przez chyba 3 tyg, a moja kumpela nic takiego nie miala wiec nie wiem, dziwne. Jesli chodzi o libido to nie mysle ze to stres, tez tak mam, zero checi, biore Yasmin od 2 lat, teraz jest strasznie, nawet wczoraj gadalam z chlopakiem o tym, ale bez tabletek mam straszne schizy o ciaze, a jesli chodzi o ta suchosc,to kup sobie takie lubrykanty, od razu lepiej.pozdrawiam

tez jestes biedna dwa lata sie meczysz...kurcze szkoda ze tak sie robi..na poczatku jest tak fajnie po yasmin a teraz to jesc mi sie ciagle chce! caly czas mi zimno...a Tobie pomogl ten żel??

Gość jaaaaaaaaaaa
Nio zel jest super, nie zawsze go uzywam, ale dosysc czesto, Wiesz co z tym zimnem to nie pomyslalam, ale mi tez caly czas zimno, Jedzienie to tak, caly czas cos podjadam, uda to mi tak zgrubly ze szkoda gadac, zzaczelam pic dzuo wody moze to troszku pomoze, pozdrawiam

Gość pinkina
biore jasmin od pol roku i powiem wam ze moze moje libidi troszeczke spadlo ale i tak jest wysokie a co do suchosci to faktycznie czasem sie zdarza, ale moj men potrafi sobe z tym poradfzic co do tego ze mi zimno...zawsze po stosunku:)

Gość M***
nie trzeba robic przerwy tylko ze wtey terapia jest bardziej kosztowna... czasem lekarze zalecaja pacjentkom by nie robily 7dniowej przerwy na pojawienie sie krwawienia z odstawienia... czesto tak jest kiedy kobiety maja obfite okresy... u nas juz niedlugo wlasnie tak bedzie, ze bedzie ciaglosc w braniu tabletek, ale ja uwazam ze ten okres mimo wszystko jest potrzebny... co do suchosci... z pigulkami tak czesto jest... ja nie mam zadnych skutkow ubocznych... ochota na sex nie spada u mnie, reaguje normalnie itd... biore jeanine