sunlight 0 Napisano Maj 2, 2006 Chodzi mi glownie o sprzatanie lub opieke nad dziecmi. Chlopak chce mi tam zalatwic jakas prace na miesiac lub dluzej, ale ja sie troche boje. W zab nie znam francuskiego no i nie wiem jacy sa tam ludzie. Juz sama nie wiem. A chcialam dorobic troche do studiow. Piszcie cokolwiek. Jak tam trafilyscie, jak sie pracuje, ile godzin, za ile, o ludziach i wogole. Bede wdzieczna, gdy sie czegos od Was dowiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja kolezanka Napisano Maj 2, 2006 tam parcuje juz 2 lata, mowi, ze jest ok,. ale to zlaezy do jakiej rodizny trafisz, nie mozna uogólniac, tak samo francuzi jak i polacy są rózni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunlight 0 Napisano Maj 2, 2006 No niby tak. Ale wiesz, ja bede mieszkac u mojego chlopaka, ale i tak wiekszosc doby bede spedzac poza domem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dasz rade Napisano Maj 4, 2006 wiec nawet jak cos bedzie nie tak w pracy to przynajmniej spedzicie miesiac razem...; po za ym ta rodzina chyba wie, ze nie mowisz po fr???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunlight 0 Napisano Maj 4, 2006 Dasz rade--> Ech... no wiedza. Ale tak ogolnie sie obawiam wszystkiego po trochu:) Po prostu bylam ciekawa jakie inni maja doswiadczenia. Ale masz racje, najwazniejsze, ze z nim ten miesiac spedze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach