Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka2006

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość nastolatka2006

czesc :) mam pytanko... co zrobilybyscie gdyby Wasz chłopak miał przyjaciołke, która zna od lat i od czasu do czasu wybrałny sie z nia sam na sam do centrum lub na spacer ?? czy akceptowałybyscie to czy nie ?? bo juz nie wiem co o tym myslec... w sumie to mu ufam i jej tez :) wiem, ze raczej do niczego miedzy nimi nie dojdzie, ale zawsze jakas odrobina niepewnosci pozostaje...... pzdr [cześć]

Gość Podejrzane
Przyjażnie damsko -męskie zawsze mają podteksty erotyczne -Pamiętaj!!!

Gość rybarybaryba
nie prawda mam kupla od piaskownicy a raczej miałam-Bastek dzięki mnie w ogóle zaczoł wyłazić do ludzi,imprezy itd. Bawił sie ze mną i i jeszcze jedną przyjaciółką-naprawdę był jak brat kijem bym go nie dotknela miał problem bo nie mógł znalezć sobie dziewczyny ale wkońcu poznał...pewnie pokazał jakieś zdjęcia z imprez dziewczyna coś sobie pomyślała albo coś chlapnął jęzorem ,zeby się dowartościowac- i co ja i moja przyjaciółka byłyśmy na ślubie u niego w kosciele tyle lat a on nas nie zaprosił na wesele tyle razem przygód..moja przyjaciółka jest chrzesną mojego synka ona tez się teraz chajta- i co po Bastku zostało nam wspomnienie i żal ,ze tak to się skączyło, na ulicy czasem zimne cześć i tyle-przykre

Gość nastolatka2006
up

Gość rekonensans pierwszego rzutu
Proponuję, abyś zabroniła temu twojemu wybrańcowi spotkań z jego koleżanką. Najprawdopodobniej gość coś knuje. Niewykluczone, że już Cię zdradził. Pytanie było skierowane do dziewczyn, ale jestem osobnikiem płci męskiej, więc wiem co może kombinować twój koleżka. Daj mu ultimatum. Jeżeli chce być z Tobą, to nie powinien się interesować innymi niewiastami. Jeśli się interesuje, to znaczy, że nie ceni Cię tak bardzo jak powinien. Gdyby przypadkiem nadal chciał bywać na spacerach z tamtą swoją koleżanką, to chodźcie we trójkę. Skoro rzekomo znajomość tamta nie ma podtekstów erotycznych, to powinien się zgodzić. Pamiętaj, że wszystkie samce zdradzają, z wyjątkiem może totalnych oszołomów. Jeśli on jest normalny, to znaczy, że zdrada będzie dla niego ciekawa, jak nie teraz to kiedyś. Pozdrawiam.

Gość normaaa
ja mam przyjaciela, on ma kobiete, ona jest zazdrosna - NIE MA O CO. To jest mozliwe... pozdrawiam