Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pingwin

?jakimi kobietami interesuja sie mezczyzni po 40-tce?

Polecane posty

Gość więcej proszę

Gość ten temat nie istnieje

Gość popieram

Gość zgadzam sie rowniez

Gość nie inetresują sie nami
to straszne ale chyba takimi co......................wiecie:P chyba nie trzeba mowić

Gość fde
Pan pisze ,że jest po 50, a wnuki już są, czy tylko młode i jędrne---dziadku

Gość zona faceta po 40
facet to swinia

Gość zona faceta po 40
facet to swinia

Gość Norwegia Norwegia
chyba wygoda, gadalam z wieloma i wielu tak twierdzi. po prostu zeby mu bylo wygodnie. ot i cala filozofia.

Gość gość
Takim najczęściej odbija i szukają młodych d*p! Ale z czasem ci inteligentniejsi widzą, że taka to tylko na kasę leci i ma ich w d..to wtedy im się obraz odmienia i szukają takiej co to i ma ciało piękne i zrobić umie kawę i śniadanie czy obiadek podać! Nie tylko seks się liczy,ale zwykłe zrozumienie czy przytulenie! Ci co całe życie liczą d**y, które zaliczyli to zwykłe głupki, niedorośnięte i nie warto sobie nimi głowy zawracać!

Gość gość
Chcecie wiedzieć? To przeczytajcie powieść "Dziewczyny jego życia" Jeszcze nie jest wydana (z uwagi na wysokie koszt) lecz gdy ktoś byłby zainteresowany proszę wysłać wiadomość do Autora: E-mail: haber160919@gmx.net otrzyma manuskrypt po cenie ulgowej. Hej. Chaber.

Gość gość
Z długimi włosami!

"To przeczytajcie powieść "Dziewczyny jego życia" Jeszcze nie jest wydana (z uwagi na wysokie koszt) lecz gdy ktoś byłby zainteresowany proszę wysłać wiadomość do Autora: E-mail: haber160919@gmx.net otrzyma manuskrypt po cenie ulgowej. Hej. Chaber. x Kupić książkę dla samego tytułu i bez nawet jednej strony załączonego tekstu? Chyba żartujesz. Zresztą sam tytuł jest bardzo podejrzany - o koneksje z panią Bradford. Widać, że nie masz pojęcia o rynku wydawniczym:) I ten Twój podpis - zdecydowałbyś się czy jesteś kwiatkiem, czy chemikiem...:)

Gość gość
Pustacy którzy chcą sie dowartosciować patrzą na młode ciała,potem przeżywają szok że laska kochała tylko ich kase albo wiedzą o tym ale sami sie oszukują ..ja jestem po 40 tce,urodziłam 4 dzieci ale cwicze i trzymam diete,dbam o siebie,o ciało i o umysł,mam duze powodzenie u panów w róznym wieku,nie jedna młoda mogłaby mi pozazdroscic,do tego nie ciągnie mnie do kasiastych ,lubie seks a i dobre jedzenie potrafie przygotować ,młode dziewczyny często poza ładnymi ciałami nie mają nic wiecej do zaoferowania

Gość gość
dziś a stare nie mają ani charakteru, ani wyglądu, ani ciała, ani jak widać mądrości :D

Gość gość
atrakcyjnymi i mającymi trochę oleju w głowie