Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina83aaa

Wy też lubicie chodzić bez majteczek?

Polecane posty

Gość karolina83aaa

Z kazdym dniem robi się co raz cieplej. Uweilbiam wychodzić z domu bez majteczek zakladając tylko same dzinsy. Czuje się wtedy taka podniecona:)

Ja nie chodze bez majtek bo jestem niesmialy :( Ale chcialbym zobaczyć jak zakładasz dzinsy na goła pupę :)

Gość 431965413
ja nie moge bo zaraz jestem mokra :D

Gość podszywascz
chce wylizac twoja muszelke

Gość karolina83aaa
dodam jeszcze, że przy wztoście 155 cm waże 95 kg i moja muszelka jest wielkości muszli klozetowej:classic_cool:

Gość hm hmmm
ja tylko spac lubie bez majteczek :P

Gość hm hmmm
dodam ze spie w kuwecie, a kot co kilkanascie minut oddaje na mnie mocz:classic_cool:

Gość hm hmmm
Wśród palących piasków pustyni Gobi wędruję wytrwale niczym św. Franciszek, wypatrując w oddali ciepłych aromatycznych stolców wygrzewających się na słońcu, które stanowią ambrozję dla mojego ciała i dające mi siłę przetrwania... Gdy znajdę upragniony stolec przyglądam mu się z zaciekawieniem, rozmyślając nad jego istnieniem oraz próbując rozwikłać zagadkę jego tajemniczego pochodzenia, po czym nie wytrzymując napięcia psychicznego rzucam się w amoku na jeszcze ciepły stolec i pałaszuję go w wielkim pośpiechu, urazcając podniebienie jego wykwintnym smakiem oraz oddając się bezgranicznie jego zniewalającej sile...

Gość hm hmmm
eee slabo cos, postaraj sie bardziej!!! :)

Gość hm hmmm
Błądząc po dzikich wrzosowiskach Yorkshire, nasłuchując wyjącego po kotlinach i jarach wiatru, wyszukuję świeże, opalizujące w przebyłskach słońca stolce końskie, które gdy już odnajdę, uważnie oglądam, badam z powściągliwością niczym Ludwig Pasteur opracowujący szczepionkę na wściekliznę, jednak przemożne, pierwotne pragnienie pożarcia tego bezcennego skarbu natury zwycięża we mnie ostatki człowieczeństwa i niczym czujny kuguar rzucam się na swą ofiarę, rozszarpując ją i dostając się do wewnętrzengo, świeżutkiego miąższu, który skrzętnie spijam oraz wygrzebuję martwe owsiki, delikatne jak marcepan.

Gość taaaaaaaaaaaaa