Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszkowa

pomieszane to wszytko

Polecane posty

Gość groszkowa

kochalam sie z chlopakiem 18.04 ( to byl pierwszy raz) konczyłam wtedy pierwsza paczke opakowania, tyle ze o jednej tabletce zapomnialam tyle ze te tabletke mialam wziac 9.04 wiec minelo wiecej niz siedem dni, nie uzylismy innego zabezpieczenia, potem znowu kochalismy sie od 18 po troche wiecej niz tygodniu, tabletki caly czas bralam raz wzielam godzine pozniej nio pytanie czy to mozliwe zebym byla w ciazy? bo ostatnio zemdlalam wkosciele, i jak wyszlam dzisaj na dwor na sloneczko to \zobilo mi sie salobo ciut? aaaa i dodam jesce ze chlopak konczyl po za mna..

Gość odswiezam...

Gość zuzia lalka nieduza
A ta zapomnianą tabletke wcale nie przyjełas? Pominęlas ją?

Gość groszkowa
tak pominelam, bo tak bylo na ulotce napisane ze jesli minie wiecej niz 24 godziny to pominac i prezd 7 dni dodatkowo sie zabezpieczac a kochalam sie a chlopakiem po 9 dniach nio i n ie uzylismy jush prezerwatywy

Gość groszkowa
zapomnialam dopisac ze po tym pierwszym opakowaniu czyli tez po tym jak sie kochalam z chlopakiem (ten 18 kwiecein) dostalam normalnie okres

Wydaje mi sie ze powinno byc ok skoro dostałas okres. Słyszałam ze nie jest mozliwe aby kobieta dostała okres przy braniu tabletek jesli w ciąze zaszła