Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce kupic test

prosze odpowiedzcie mi szybko-test ciazowy

Polecane posty

Gość chce kupic test

2 tygodnie temu mialam stosunek,specjalnie bez zabezpieczenia,specjalnie zaraz po okresie w dniach plodnych,pierwszy miesiac po odstawieniu pigulek. Czy test powie mi juz prawde? jest to moj piewszy test w zyciu,nie wiem czy nie za wczesnie?????????????

Gość Ma-Rita
Lepiej poczekac z testem do dnia oczekiwanej miesiaczki. Jesli okres sie nie pojawi zrob test, jesli wyjdzie negatywny powtorz za pare dni. Wiele dziewczyn robilo test w dniu oczekiwanego okresu i wychodzilo,ze nie sa w ciazy a pare dni pozniej test byl pozytywny. Wczesniej nie ma co robic,bo zwykle wychodzi negatywny.

Gość apteka
Najlepiej zapytaj o to w aptece. Jak poszłam kupować test i zapytałam kiedy najlepiej go zrobić to o ile dobrze pamiętam usłyszałam od magistra, że te nowe testy wykrywają ciążę dużo wcześniej, niż te których używano kiedyś.

eeee tam, testy z aptek nie są aż tak dobre, poczekaj do dnia miesiaczki albo nawet póżniej, wydasz tylko pieniądze a i tak wynik moze być blędny.

Gość chce kupic test
dzieki za odpowiedzi.....moja siostra powiedziala,ze istnieje duze prawdopodobienstwo zajscia,bo po pigulkach tak bywa,no ale zobacze,zaczekam na @...

Gość chce kupic test
:O a jak to sprawdzic??

Gość justalala
kup test-za 2 tyg drugi dla sprawdzenia bedziesz miał za soba "stresik"zwiazany z robieniem testu nie jest t o az taki straszny wydatek 1 dzis-drugi za 2 tyg -i po krzyku!

Gość Ilusia
Dziewczyny, czy ktoras z Was miala tak ze robila test przed spodziewana miesiaczka, test nie wykazal ciazy, a jednak w ciazy byla ? Prosze Was o odpowiedz. Z gory dziekuje