Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie żałuję

sex w wieku 16 lat........

Polecane posty

Zaszłam w ciąże w wieku 16 lat. Teraz mam 18. Moja śliczna córeczka Oliwka ma 1,5 roku :)) kocham ją nad życie .. cieszę sie że nie posłuchałam rodziców, którzy odsunęli się odemnie w momencie gdy powiedziałam że nie usunę ciąży.Chłopak z którym wtedy byłam okazał sie niedorosłym szczeniakiem który tylko chciał sie wyładować a jak przyszło do odpowiedzialności....... to odszedł.. odsunął sie na bok. i kto w takiej sytuacji okazał sie najbardziej pomocny?? babcia............... która urodzila moją mamę gdy miała 17 lat. Moja mam zapomniała chyba ze gdyby babcia usunęła ciąże nie byłoby jej na świecie Moją córkę postram się wychować tak aby nie podjęła decyzji o sexie za wcześnie.... wiem ze byłam za młoda na sex... chociaż nie załuję bo Mam Ciebie- Oliwka kocha Cię Skarbie mój kochany =***

Gość wielka mądra głowa
no to się bardzo cieszymy i życzymy wszystkiego najlepszego

w sumie to chciałam się dowiedzieć czy są na forum jakieś dziewczyny które wbrew rodzinie i całemu swiatu urodziły dziecko?

Gość wielka mądra głowa
Moja koleżanka tak miała , troszke starsza była , miała 18 lat. Wszyscy jej odradzali , ona na początku też nie wiedziała , co chce , czy urodzic , zy usunąć , ale w końcu urodziła. Teraz to dziecko ma 5 lat i jest jej największym skarbem

Boję się że moja córka... tak jak ja wcześnie urodzi dziecko.. Z drugiej strony nie będę mogła jej skarcić za to co zrobi.. bo samo głupio postąpiłam.. A jak wy mężczyźni zachowujecie się w takiej sytuacji..? Poczuwacie sie do bycia ojcem? Bo mój ex/ ojciec Oliwki niedawno przypomniał sobie że ma dziecko..

Gość suken
ja urodziłam swoją córkę - Marchewke jak miałam 13 i też nie żałuję teraz pracuję w burdelu i tez mi ok.

Gość suken
ja urodziłam swoją córkę - Marchewke jak miałam 13 i też nie żałuję teraz pracuję w burdelu i tez mi ok.

Gość niepokonana......
nie problem w sexie w wielku 16 lat... Poprostu uwarzaj żeby sie zabezpieczyła... Przecież to nie grzech? Nie żyjemy za komuny- prezerwatywy ogólnie dostępne... Ja miałam 14 lat i nie zaszłam... A moja mama zaszła w wieku 15 a ja jestem owocem tego zdarzenia...Ojciec sie podjoł na początku... A potem to było bardziej skomplikowane... W każym razie już nie są razem...

Gość peniSomanka69
hmmm

do niepokonana..ale piszesz bzdury...propagujesz sex w wieku 14lat ? chyba na głowe upadłaś..i co komuna ma z tym wspólnego...?

Gość niepokonana.......
ja tylko uwarzam że karzda kobieta powinna przerzyć dobre piepszenie w tyłek :-)

Gość Władysław Łokietek
Huj wam w dupe pizdy jebane i juz wyruchane szmaty . Jebać was na cały ten pierdolony świat buhahahaha