Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

CYTATY adekwatne do naszego nastroju...!!!!!!!!!!!!!!! Ulubione powiedzonka itp.

Polecane posty

Gość od pewnego czasu sama
Smutne serce gorsze niźli chorość - pilniej cłowieka uśmierci.

Gość jestem pokemonem
i tak się czuję, i tak wyglądam i mieszkam w małym czerwonym pudełeczku :(

Gość tyram
nie chce mi sie z toba gadac....

hmm a na dzien dzisiejszy moje to takie:Kochaj mnie wtedy bede kochac Ciebie nie zmieniaj sie wtedy ja sie nie zmienie :)

Gość FajnyGostek
Sie bawi sie Pije Sie KOcha sie ZYJE :) albo kochaj i szalej, nie mysl co dalej, baw sie i ciesz .. sexem GRZESZ :) hehe ;p

Gość sylwwia
Skoro im jest dobrze w tym zwiazku - to co inni maja do tego? Skoro nikomu nie robia krzywdy? A moze ich relacja tylko "na zewnatrz" tak wyglada... a jak nie ma swiadków - to ona dominuje, a on jest jej "uczniem"? Ludzi trzymaja przy sobie rozne rzeczy. Widac im dobrze w takiej relacji.

Gość sylwwia
Skoro im jest dobrze w tym zwiazku - to co inni maja do tego? Skoro nikomu nie robia krzywdy? A moze ich relacja tylko "na zewnatrz" tak wyglada... a jak nie ma swiadków - to ona dominuje, a on jest jej "uczniem"? Ludzi trzymaja przy sobie rozne rzeczy. Widac im dobrze w takiej relacji.

Gość kobietttkka
a czemu czyjes cytaty?To łatwizna. Chyba bardziej się ceni, gdy ktoś uzywa własnej inwencji, jets bardziej nasza, szczera i z serca. I wiele mówi o człowieku:) że twórczy, uczuciowy, że słowa są czymś itp:)

Gość Kroepczka23
,,Nas nauczono nie ma miłości''

Gość Alicja czarodziejka
Nie ma romansów nieskonsumowanych.

Gość Mc13
" Otacza mnie nicość.... tylko nicość..."

to o szczęściu o które któś pytał na poczatku to : \"szczęście jest jedyna rzeczą , która mozesz dać...nawet jeśli jej nie masz\" a moje na dziś... \" bo ja jestem prosze pana na zakręcie....\" A. Osiecka \" dziesiaj, gdy mi tak smutno i duszno i ciemno, uśmiechnij sie nade mną\" X. Twardowski \" tak by chciało sie pogadac, ale z kim? z samą sobą tez dogadać sie tak trudno....\" E. Geppert czyli DÓŁ K**** JAK WIELKI KANION :(:(:( a to już moje własne

Gość zagubiona 25
piekn slowa sa nie zawsze prawdziwe a prawdziwe nie zawsze piekne

Wszechświat nie ma sensu. Nie posiada żadnego wielkiego planu, żadnego znaczenia, żadnego nieuchwytnego porządku. Jedyna prawda jest właśnie taka. To cytat na dziś i na zawsze.