Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iśka

KTÓRA KUCHENKA LEPSZA?????

Polecane posty

Gość 1111111111111
mastercook *

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Mam Amicę. 13 lat i żadnej awarii. Cała elektryczna. Gotuję na 2 osoby . Blat ceramiczny wbudowany w blat meblowy. już trochę porysowany, ale to dlatego, że nie zawsze chciało mi się w porę go przetrzeć i potem zszorowywałam przypalone resztki jedzenia cym popadło. Nie wiem, czy wszystkie amiki takie są ale moja jest bezawaryjna. Z samowyłączania i tak nie korzystam, ale z dzwonka czasowego prawie zawsze, bo nie chce mi się stać w kuchni i pilnować, czy już się ugotowało. Raz w tygodniu piekę ciasto i czasami piekę żeberka lub skrzydła. Piekarnik jest ok. Nastawiasz mu temperaturę i on ją trzyma. Uwaga: jeśli szorujesz czymś ściernym pokrętła, to schodzą z nich oznaczenia. Trzeba je w porę pisakiem podmalowywać, bo potem nie będziesz wiedziała co jest co. To jedyny mankament.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pilnie szukam
blat ceramiczny, czy elektryczny?? czy gazowe też są?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość do mam mastercooka
a jaki to konkretnie model, ktorego nie polecasz i co z nim nie tak??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
U mnie blat ceramiczny.Łatwiej myć, bo jednolita, gładka powierzchnia. i można wykorzystać jako blat normalny jak kuchenka jest zimna.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Nie wiem, jakie jeszcze są. Ja mam taką.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×